Talent Acquisition Specialist - Amsterdam

Geplaatst op 11 Mei

Talent Acquisition Specialist - Amsterdam

Geplaatst op 11 Mei

Ben jij niet bang om op mensen af te stappen en bezit jij over overtuigingskracht om nieuwe collega's te werven? Vind jij het daarnaast leuk om dingen te regelen en ga jij hierin gestructureerd te werk? Lees dan verder!

De organisatie

De organisatie is één van de grote namen in de zakelijke en financiële dienstverlening, actief over de hele wereld! In Nederland bevindt het hoofdkantoor zich in Amsterdam, maar er zijn meerdere kantoren verspreid over het hele land, met in totaal 5.500 medewerkers in Nederland. De organisatie verleent advies aan klanten op verschillende onderwerpen, waardoor er veel afwisselende rollen zijn, veel ruimte is om door te ontwikkelen en veel mogelijkheden om door te leren. Medewerkers staan centraal, er wordt veel waarde gehecht aan wat jij te zeggen hebt, maar ook aan jouw ontwikkeling. Je krijgt hier veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk in te vullen en er heerst een open sfeer met ruimte voor directe communicatie. Tot slot is het een jonge organisatie waar vaak leuke dingen met elkaar worden gedaan en waar ook veel ruimte is voor tijd voor jezelf.

Wat ga je doen?

Als Talent Acquisition Specialist ben jij verantwoordelijk voor het werven van nieuwe studenten die bij de organisatie komen werken, gericht op een specifiek vakgebied. Om dit goed te laten verlopen organiseer jij verschillende evenementen, zoals netwerkevenementen, business courses of campagnes. Jij vindt het leuk om te netwerken en kan startende werknemers enthousiasmeren om voor de organisatie te komen werken en de organisatie te versterken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het sollicitatieproces en het beheer van de talentpool. Hierbij werk jij samen met de teams waarvoor jij de starters werft.Als jouw dagelijkse activiteiten allemaal soepel lopen heb jij de vrijheid om andere projecten op te pakken en jezelf hier verder in te ontwikkelen.

Functie eisen

  • Minimaal afgeronde hbo
  • Minimaal 1 jaar recruitmentervaring
  • Minimaal 36 uur beschikbaar
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Aanbod

  • Salaris tussen de €2.600 en €3.100
  • Bonusregeling
  • Pensioenregeling
  • 32 vakantiedagen
  • Well-being pakket om bijvoorbeeld lekker een massage te nemen of trainingen te volgen
  • Auto met tankpas, telefoon en laptop van de zaak.

Contact

Paco de Heij +31(0)85-1054111

Minke van Dijk

Kan ik je helpen met deze vacature?

Wil je meer informatie over deze vacature en organisatie en/of solliciteren? Mail of bel ons even, dan vertellen we je graag meer!

Mail Telefoon