Stagiair Office management - Leidschendam

Geplaatst op 3 Mei

Stagiair Office management - Leidschendam

Geplaatst op 3 Mei

Studeer jij bijna af en ben je op zoek naar een Office Management stage? Weet jij van alles wat en weet je wat je niet weet te vinden op het wereldwijde web? Durf jij ‘work hard, play hard’ te ervaren bij het leukste kantoor van Leidschedam? Keep on reading!

De organisatie

Ken je de termen ’organisatorische duizendpoot’ en ‘spin in het web’? Wij ook, en we vinden dat verschrikkelijk om te zeggen. Doen we dus ook niet. Wij zijn op zoek naar een octopus: als een vis in het water is, met zijn tentakels op meerdere plekken tegelijk en een verrassend leuke toevoeging aan een barbecue. Jij wordt blij van to-do lijstjes en vooral het afwerken ervan. Je weet wel prioriteiten te stellen en raakt niet in de stres als je een to-do’tje moet overhevelen naar morgen. Je hebt een oog voor administratie en de woorden ‘debiteuren en crediteuren’ komen je bekend. Als er een lunch, cadeau of feestje geregeld moet worden, weet jij de juiste websites te vinden en je komt graag met nieuwe ideeën. Weet je daarnaast ook nog e.e.a. van social media, marketing, employer branding of andere interessante zaken die van waarde zijn? Schroom niet om dat ook met ons te delen! Timetohire is specialist in recruitment en in 2018 opgericht. Inmiddels zijn we een onmisbare speler in de markt, al zeggen we het zelf. ‘Ambitie’ is ons favoriete woord en is de reden dat we willen blijven leren, elkaar graag helpen en vooral onze klanten willen voorzien van de beste service. Wat maakt een recruitment specialist zo leuk om voor te werken? Al jouw collega’s houden van een praatje en zijn nieuwsgierig naar jou. Het is heel gezellig op kantoor, maar ondertussen wordt er ook keihard gewerkt. De successen die behaald worden, vieren we graag gezamenlijk, wekelijks en gepast, graag ook met jou! Ons kantoor is ruim, Corona-proof en zit naast het grootste winkel centrum van Nederland, in Leidschendam! Wij zijn goed bereikbaar met OV, hebben voldoende parkeergelegenheid en hebben een groot, lang, breed en vooral zonnig balkon om op een werkdag toch aan je vitamine D te komen. Je 40 enthousiaste collega’s uit het hele land zul je verspreid over de week zien, want we werken met een rooster om afstand te kunnen bewaren, maar komen het liefst wel zo veel mogelijk over de vloer. Mochten de regels worden versoepeld, dan zul je op vrijdag de meeste collega’s zien en lunchen we graag uitgebreid samen.

Wat ga je doen?

Met jouw dagelijkse bezigheden maak jij iedereen blij, want je ondersteunt waar nodig. Daarbij kan je denken aan ondersteunen bij het opstellen en controleren van contracten, het notuleren van meetings, het maken van en men houden aan planningen en ondersteuning van circles. Ja, circles. Dat leggen we nog wel uit. Daarnaast draai jij je hand er ook niet voor om een boodschap te doen, een kickass lunch klaar te zetten, te helpen met het organiseren van uitjes en andere gelegenheden en natuurlijk de plantjes af en toe te voorzien van een slok water. Verder voorzie jij er in dat alles op kantoor aanwezig is om het werk dat wij doen tot in de puntjes uit te voeten. Als er een stroomkabel mist, weet jij of we nog een reserve hebben of waar deze besteld moet worden. Wanneer onze interne merchendise bijna op is, was jij al op de hoogte en heb je nieuwe pennen, truien of andere dingen al besteld. Uiteraard zijn jouw fotografie skills ook welkom om content te creëren voor onze social mediakanelen en ben je zeker ook welkom om mee te denken over campagnes om te voeren of champagne om te drinken. Klinkt het als veel? Je doet het niet alleen, je collega’s helpen jou hier graag bij!

Functie eisen

 • MBO niveau 4 of Associates Degree in Office Management of gerelateerd
 • Op zoek naar een afstudeerstage
 • Niet mensenschuw en steekt je handen graag uit je mouwen
 • Puike beheersing van de Nederlandse taal
 • Je mannetje kunnen staan en niet bang zijn om iedereen (ja, iedereen) op verantwoordelijkheid aan te spreken.

Aanbod

 • Stagevergoeding
 • Fulltime/parttime stage of meewerkstage
 • Gezellige, hardwerkende collega’s
 • Goed bereikbaar kantoor in Den Haag mét parkeergelegenheid voor fiets en auto
 • Een stagebegeleider uiteraard
 • Doorgroeimogelijkheden tijdens en eventueel na je stage
 • Onderdeel zijn van ons team, jij wordt onze collega
 • Wanneer en hoe mogelijk ivm Corona: Teamuitjes, borrels, evenementen en een dagelijkse, gezamenlijke lunch.

Contact

Is je interesse gewekt? Schroom niet om contact met ons op te nemen, we vertellen je graag meer! Solliciteer hieronder of via fleur@timetohire.nl. We hopen je snel te spreken!

Minke van Dijk

Kan ik je helpen met deze vacature?

Wil je meer informatie over deze vacature en organisatie en/of solliciteren? Mail of bel ons even, dan vertellen we je graag meer!

Mail Telefoon