Services

Metrix levert IT-specialisten in de infrastructuur voor klanten in diverse sectoren. Denk aan supportmedewerkers, beheerders, architecten en project managers. Wij zorgen voor de juiste match op basis van technische skills maar ook persoonlijkheid.

Interim Solutions

Metrix is gespecialiseerd in het bemiddelen van interim-professionals binnen IT. In verschillende situaties kun je als organisatie voor een interim-oplossing kiezen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een kort- of langdurend project, een overname van werkzaamheden tijdens ziekte of zwangerschap of tot een vaste vacature is ingevuld. In zulke gevallen is het belangrijk dat iemand snel kan starten. Metrix heeft een groot netwerk van IT-specialisten waar we veelvuldig contact mee onderhouden. Zo weten we vaak wie beschikbaar is of wanneer iemand beschikbaar komt. Wij streven ernaar binnen 24 uur na het uitzetten van de opdracht diverse interim-professionals voor te stellen.

Werving & Selectie

Met bij elkaar 200 jaar ervaring in recruitment, begrijpen wij hoe belangrijk het maken van de juiste match is. De ideale kandidaat voor een openstaande vacature vinden is een van onze kwaliteiten. Doordat wij actief investeren in ons netwerk, staan we met veel mensen in goed contact. We weten wie latent open staat, wie nog niet klaar is voor een volgende stap of wie openlijk met ons uitkijkt naar een nieuwe baan. Bovendien werken we als team nauw samen, waardoor we precies weten wie waar het best zou passen. Dankzij aandacht, tijd & commitment, kunnen we zowel de kandidaat als opdrachtgever goed begeleiden in het hele recruitmentproces.

Detachering

Naast interim-oplossingen en werving & selectie, bieden wij een andere service aan: detachering. Wij helpen organisaties graag verder met onze eigen IT-specialisten. Heb je bijvoorbeeld snel meerdere IT’ers nodig, dan kunnen wij snel onze eigen specialisten bij jou op locatie, of remote, inzetten. Wij investeren continu in het aannemen van de juiste mensen die via Metrix op uiteenlopende projecten worden geplaatst.