Senior Recruiter Finance & Change - Rotterdam

Geplaatst op 3 Mei

Senior Recruiter Finance & Change - Rotterdam

Geplaatst op 3 Mei

Ben jij een ervaren Recruiter en analytisch sterk? Kom jij goed tot je recht in een ondernemende en vakvolwassen omgeving? Krijg jij energie van het oplossen van uitdagende (personele) vraagstukken? Lees dan verder!

De organisatie

De organisatie is specialist in de interim bemiddeling van Finance professionals. Momenteel zijn zij actief in Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven, maar zij zijn hard aan het groeien en marktleider in hun vakgebied! Door middel van hun grote netwerk voorzien zij directies en managers van de juiste financiële werknemers. De huidige werknemers van de organisatie hebben veel ervaring, waardoor zij professioneel te werk gaan en altijd de hoogste kwaliteit leveren. Er heerst een open, informele cultuur waar veel ruimte is voor ondernemerschap. Daarnaast worden er ook leuke dingen met elkaar gedaan, zoals een etentje met een goede fles wijn.

Wat ga je doen?

Als Recruitment Consultant zorg jij voor de beste verbinding tussen de opdrachtgever en de Finance professional. Jij houdt je bezig met het zoeken, benaderen, selecteren, interviewen en plaatsen van de juiste professionals op het gebied van audit, risk, compliance en programmamanagement. Alles wat bij dit proces komt kijken valt onder jouw verantwoordelijkheden, zoals het afstemmen van tarieven, inwinnen van referenties, het uitwerken van nieuwe opdrachten, het opstellen van contracten en het begeleiden van het onboardingsproces. Jij onderhoudt je netwerk van talenten en bent bezig met deze uit te breiden.Hierbij werk je samen met jouw collega recruiters en met de associate directors, welke verantwoordelijk zijn voor nieuwe opdrachten. Met jouw analytische vaardigheden weet jij altijd waar de opdrachtgever naar op zoek is en lukt het jou altijd om de beste professional te vinden!

Functie eisen

  • Minimaal afgeronde HBO opleiding
  • Minimaal 5 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling
  • Analytische, proactieve en daadkrachtige instelling
  • Ervaring met actief zoeken naar kandidaten via verschillende kanalen als bijvoorbeeld LinkedIn
  • Affiniteit met de Finance sector.

Aanbod

  • Salaris tussen de €3.500,- en €4.500,- per maand
  • Bonusregeling
  • Pensioenregeling
  • 25 vakantiedagen
  • Telefoon en laptop van de zaak.

Contact

Paco de Heij +31(0)85-1054111

Minke van Dijk

Kan ik je helpen met deze vacature?

Wil je meer informatie over deze vacature en organisatie en/of solliciteren? Mail of bel ons even, dan vertellen we je graag meer!

Mail Telefoon