Senior Recruiter Finance - Amsterdam

Geplaatst op 29 Januari

Senior Recruiter Finance - Amsterdam

Geplaatst op 29 Januari

Heb je je eerste vlieguren in het recruitment vak op zak en wil je je verder verdiepen in de kandidaatzijde en bijbehorende processen? Lees vooral door, want we zoeken een Senior Recruiter die maatwerk, persoonlijke benadering en kwaliteit als vanzelfsprekend beschouwt. Do you? Lees snel verder!

De organisatie

Het betreft een start-up die zich richt op detachering in de financiële wereld voor hoogopgeleiden. Ze bevinden zich op de bruisende Zuidas in Amsterdam en zijn opgericht in februari 2017 met als doel het vinden van het beste talent voor bedrijven die niet enkel een match op basis van harde skills zoeken, maar ook op basis van persoonlijkheid. Niets minder dan de beste oplossing vinden voor zowel bedrijf als kandidaat, dat is waar ze voor staan. Inmiddels met ruim 100 mensen aan boord blijven ze flink aan de weg timmeren.

Wat ga je doen?

Als Corporate Recruiter ga je eigen collega's, die worden ingezet op projecten bij klanten, vinden en binden. Je krijgt de ruimte om veel input te leveren en te doen hoe jij denkt dat het gedaan moet worden. Het hele proces van a - z, om op deze manier de groei van de organisatie te verwezenlijken, heb je dus zelf in de hand. Je bedenkt en zet strategieën op, berekent en bewaakt de budgetten, zet advertenties en campagnes uit, blaast campus recruitment (verder) leven in, rolt de employer branding verder uit, gaat pro-actief op zoek naar finance professionals, voert de gesprekken en helpt ze aan boord! Aan de andere pas je je communicatie skills toe om zo ook je hiring manager te adviseren en met elkaar tot het beste resultaat te komen.

Functie eisen

  • HBO- of WO-diploma
  • Minimaal 2 jaar ervaring in het recruitmentvak
  • Snel schakelen en prioriteiten stellen
  • Sterk in je communicatie en stressbestendig
  • Pro-actief en een initiatiefnemer.

Aanbod

  • Salaris tussen de €2.500,- en €4.000,-, afhankelijk van je ervaring + bonus
  • Ruimte en vrijheid om jezelf te ontwikkelen binnen de eigen Academy
  • Pensioenopbouw, reiskostenvergoeding en een telefoon
  • 30 vakantiedagen om de wereld te zien of te Netflixen. Borrels, gezamelijke lunches en uitjes. Is je interesse gewekt? Schroom niet om contact met ons op te nemen, we vertellen je graag meer! Solliciteer hieronder of via 0640771447/ eveline@timetohire.nl. We hopen je snel te spreken!

Contact

Eveline van Kempen

Minke van Dijk

Kan ik je helpen met deze vacature?

Wil je meer informatie over deze vacature en organisatie en/of solliciteren? Mail of bel ons even, dan vertellen we je graag meer!

Mail Telefoon