Sales Engineer / Accountmanager - Aandrijftechniek - Regio Den Haag

Geplaatst op 16 November

Sales Engineer / Accountmanager - Aandrijftechniek - Regio Den Haag

Geplaatst op 16 November

Als Sales Engineer / Accountmanager - Aandrijftechniek voel jij je op het snijvlak van techniek en commercie helemaal thuis. Jij bent een echte ondernemer en ruikt kansen in de markt, zowel bij bestaande als nieuwe klanten. Een afwisselende en verantwoordelijke baan in een boeiend vakgebied bij een groeiend, internationaal bedrijf.

De organisatie

Als toonaangevende leverancier van industriële componenten en technische oplossingen draagt dit bedrijf al meer dan 100 jaar bij aan de continuïteit van haar klanten, die behoren tot de meest vooraanstaande ondernemingen ter wereld. Ze bieden engineering oplossingen op maat, verbeteren de inkoopefficientie en optimaliseren het supply chain management waar mogelijk.

Wat ga je doen?

Als Sales Engineer / Accountmanager Aandrijftechniek ben je primair verantwoordelijk voor de verkoop van het product- en dienstenassortiment op het gebied van aandrijftechniek bij nieuwe en bestaande klanten, veelal Original Equipment Manufacturers (OEM). Daarnaast is het ook mogelijk om andere product categorieën te verkopen. Je brengt veel tijd door bij klanten en je werkt nauw samen met je collega’s van Internal Sales en Product Application Engineering.

Functie eisen

  • Werktuigbouwkundige achtergrond en een HBO werk- en denkniveau
  • Ervaring/affiniteit met aandrijftechniek
  • Enige jaren technisch/commerciële ervaring in de OEM-sector
  • Analytisch, resultaat- en oplossingsgericht
  • Je bent in staat een ontwikkeltraject te coördineren en te beheren
  • Het beheren en optimaliseren van processen en systemen zit in je genen
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Frans en Duits zijn een pré.

Aanbod

  • Een dynamische functie bij een solide, multinationale onderneming met veel kennis en ondersteuning. Er ligt een prachtig inwerktraject voor je klaar!
  • De mogelijkheid om met en bij de klant te werken waardoor je verschillende vooraanstaande bedrijven leert kennen
  • Een prima vast salaris en een uitstekend secundair pakket, waaronder een interessante bonusregeling, winstuitkering en een leaseauto.

Contact

Vragen over deze vacature? Neem contact op met Bas Drost via 06-5756255.

Minke van Dijk

Kan ik je helpen met deze vacature?

Wil je meer informatie over deze vacature en organisatie en/of solliciteren? Mail of bel ons even, dan vertellen we je graag meer!

Mail Telefoon