Sales Consultant Start-ups & Scale-ups - Den Haag

Geplaatst op 17 November

Sales Consultant Start-ups & Scale-ups - Den Haag

Geplaatst op 17 November

Houd jij van ondernemen en bouwen aan een organisatie? Lijkt het jou gaaf om met innovatieve start-ups en scale-ups als Felyx, Thuisbezorgd, Simpel.nl en BinckBank te werken en hier een netwerk in op te bouwen? Mooi, wij zoeken namelijk een Sales Consultant met oog voor Business Development die houdt van pionieren!

De organisatie

De klant is een jonge en frisse bemiddelaar in Den Haag. Ze richt zich op innovatieve organisaties, veelal start-ups en scale-ups, maar ook grotere organisaties die vernieuwend zijn ingesteld. De klanten worden bediend middels uitzenden en werving & selectie binnen de units Logistiek & Transport, Vastgoed, Zakelijke Dienstverlening en Media & Reclame. De afgelopen jaren heeft de organisatie flink aan de weg getimmerd, met als resultaat een nominatie voor de FD Gazelle dit jaar! Gezien de organisatie qua personeel aan het begin van een mooie groei staat, liggen hier voor jou de kansen voor het oprapen. Wanneer je goede resultaten behaalt kun je snel stappen maken en wellicht doorstromen tot Head of Sales. De cultuur is hecht, informeel en gevuld met humor. Daarnaast bezit iedereen een wil om te ondernemen en de organisatie steeds een stukje verder te brengen.

Wat ga je doen?

Als Sales Consultant ga jij aan de slag op een van de business units Logistiek & Transport, Vastgoed, Zakelijke Dienstverlening en Media & Reclame en neem je hier ownership over, jouw doel is om je business unit tot ongekende hoogte te brengen! In deze functie ga je jouw Business Development skills inzetten om je netwerk binnen recruitment verder uit te bouwen binnen bovengenoemde business units. Je gaat op jouw eigen manier kansen in de markt spotten en creëren, of je dit nou doet door te bellen, te mailen of langs te gaan is helemaal aan jou; output is belangrijker dan input! Je kunt de functie vormgeven zoals jij daarin het best tot je recht komt; dat kan zijn in een 360 graden functie waarin je zowel klant als kandidaat bedient maar ook in een 180 graden rol waarin jij puur aan de slag gaat met Business Development en een Recruiter gaat zorgen dat de vacatures die jij binnenhaalt worden ingevuld!

Functie eisen

 • HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 1.5 jaar ervaring met sales binnen de arbeidsbemiddeling
 • Jij houdt van ondernemen en kansen ontdekken om deze vervolgens uit te bouwen
 • Affiniteit met start-ups en scale-ups
 • Jij hebt oneindig veel energie en enthousiasme en weet dit over te brengen op je klanten
 • Bezit van een rijbewijs.

Aanbod

 • Een mooi salaris tussen de €2.500,- en €3.500,- afhankelijk van jouw ervaring
 • Prestatieafhankelijke bonus die jaarlijks kan oplopen tot €10.000,- of als jij ontzettend goed bezig bent nog meer!
 • Poolauto, bij goed presteren een leaseauto
 • Laptop & telefoon
 • 20 vakantiedagen + 5 bovenwettelijke vrije dagen
 • Opleidingsbudget van €1.000,- per jaar.

Contact

Paco de Heij +31(0)85-1054111

Minke van Dijk

Kan ik je helpen met deze vacature?

Wil je meer informatie over deze vacature en organisatie en/of solliciteren? Mail of bel ons even, dan vertellen we je graag meer!

Mail Telefoon