Sales Consultant Engineering - Het Gooi

Geplaatst op 19 Januari

Sales Consultant Engineering - Het Gooi

Geplaatst op 19 Januari

Wil jij een vooroplopende organisatie helpen groeien door de juiste klanten en professionals aan elkaar te verbinden? Heb jij al ervaring binnen de arbeidsbemiddeling maar ben jij op zoek naar meer innovatie? Lees dan vooral verder!

De organisatie

De samenwerkingspartner is inmiddels bijna 10 jaar actief in de bemiddeling van technisch personeel. Hierbij hebben zij zich ontwikkeld tot de vertrouwde partner van de grootste en meest toonaangevende bouwprojecten in het land. De organisatie loopt voorop op het gebied van innovatie, ze willen de bouwwereld vernieuwen. Hierbij staat samenwerken centraal.;De cultuur binnen de organisatie is informeel, maar professioneel. Momenteel zijn er zo’n 15 collega’s werkzaam, maar de organisatie is flink aan het groeien! Bovendien is deze continu aan het ontwikkelen: er worden nieuwe takken opgebouwd, geïnvesteerd in marketing en bestaande markten worden uitgebreid.

Wat ga je doen?

Als Sales Consultant zorg jij ervoor dat er constant professionals worden verbonden aan projecten op het gebied van Installatietechniek. Deze projecten verkrijg jij door het benaderen van nieuwe projectorganisaties, en met jouw overtuigingskracht en volhardendheid weet jij hen ervan te overtuigen dat jij de juiste partij bent. Hierdoor kun jij steeds verder met het opbouwen en onderhouden van een netwerk van klanten binnen de sector. Jij bent het belangrijkste aanspreekpunt voor de klant, waardoor je een persoonlijke relatie kunt opbouwen. Bovendien houd jij goed in de gaten of wel aan de wensen van de klant en de professional wordt voldaan. Alle ontwikkelingen houd jij nauwkeurig bij in het CRM systeem. Veel van de contacten binnen de markt zijn al gelegd en worden gelegd door de New Business Developer, waardoor jouw rol vergelijkbaar is met een Key Accountmanager.Tot slot ben jij een echte teamspeler en werk jij nauw samen met de Recruitment Consultants, ben jij met jouw collega’s aan het sparren over de beste recruitment oplossing voor elk project en draag jij pro-actief bij aan de ontwikkeling van de junior consultants.

Functie eisen

 • Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding
 • Je hebt minimaal 3 jaar commerciële werkervaring in de arbeidsbemiddeling
 • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Jij bent fulltime beschikbaar
 • Je hebt een actueel en relevant netwerk binnen de techniek.

Aanbod

 • Een salaris tussen de €3000,- en €4500,- per maand met een mooie bonusregeling
 • Een auto en telefoon van de zaak
 • Een toffe en veelzijdige functie binnen een innovatieve organisatie
 • 25 vakantiedagen
 • Toegang tot cursussen en ruime ontwikkelingsmogelijkheden
 • Gezellige bedrijfsuitjes en een goed verzorgde lunch.

Contact

Henke van Homoet +31(0)85-1054111

Minke van Dijk

Kan ik je helpen met deze vacature?

Wil je meer informatie over deze vacature en organisatie en/of solliciteren? Mail of bel ons even, dan vertellen we je graag meer!

Mail Telefoon