Robot Engineer - Oosterhout

Geplaatst op 20 April

Robot Engineer - Oosterhout

Geplaatst op 20 April

Jouw software expertise en specialisatie in robots inzetten op fantastische toffe projecten binnen de procesindustrie? Lees dan verder!ROBOTICS ENGINEERDoor de groei van Tanis en de ontwikkelingen in de markt is het noodzakelijk om in de industriële automatisering te blijven ontwikkelen en voorop te lopen in de markt. Mede door deze groei zijn wij op zoek naar een Robotics Engineer voor het installeren van onze robot applicaties in het buitenland. Deze functie is een gecombineerde functie met Controls engineering waarbij de nadruk ligt bij het inbedrijfstellen van onze robot applicaties. Als Robotics Engineer maak je deel uit van de afdeling Controls Engineering en werk je in een multidisciplinair projectteam. Het projectteam bestaat uit een Project Manager, Process engineer, Project engineer (mechanical), inkoper, een afvaardiging van de afdelingen Productie en Field Service & Commissioning. De afdeling Controls Engineering (10 medewerkers) is verantwoordelijk voor de hard- en software van de procesinstallaties. Je werkt hierbij nauw samen met externe leveranciers.

De organisatie

Over TanisTanis Confectionery is een internationale onderneming die procesinstallaties en machines voor de voedingsmiddelenindustrie ontwerpt en produceert. Hierbinnen zijn we, in verschillende werelddelen, marktleider op het vlak van suikerverwerking, ofwel snoepgoed!We zijn echt een familiebedrijf, wat je terugziet in de sfeer en fijne manier van intern samenwerken. Samen groeien we hard, waardoor onze organisatie continu in beweging is.Om onszelf te blijven ontwikkelen zoeken we naar verbeteringen in hoe onze lijnen en organisatie functioneren. Je nieuwe ideeën zijn daarom altijd welkom! Zo voldoen we alsmaar beter aan de vaak dynamische projectvragen vanuit onze klanten, waarbij internationaal samenwerken bij de dagelijkse gang van zaken hoort en de creatieve, oplossingsgerichte input van onze medewerkers ons onderscheidt van anderen.

Wat ga je doen?

Wat ga je doen?· Afstemmen en opstellen van functionele en technische specificaties;· Ontwerpen, programmeren en testen van besturingsprogramma’s voor robots;· Programmeren van robots van FANUC (en KuKa);· Inbedrijfstellen, opstartbegeleiding, debuggen en optimaliseren van de robotinstallaties;· Oplossen van storingen en bieden van remote support;· Training geven en nazorg verlenen aan klanten.

Functie eisen

  • Wie jij bent:· Een afgeronde hbo-opleiding richting Elektrotechniek, Industriële Automatisering of Mechatronica
  • · Minimaal 2 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur ook in een internationale omgeving
  • · Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Je hebt kennis van en/of ervaring met:· Robot techniek bij voorkeur met FANUC· PLC en HMI-besturingen bijvoorbeeld Rockwell RS Logix 5000 of Siemens Step 7/Tia portal
  • · Meet- en regeltechniek
  • · Servotechniek en programmeren in Codesys.

Aanbod

  • Wij bieden jou:· Een unieke werkomgeving met gezellige, hardwerkende collega’s die passie hebben voor mooie techniek· Een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring· Pensioenregeling en een reiskostenvergoeding· Een laptop en een mobiele telefoon· Vitaliteitsprogramma: Tanis Vitaal! Waar we samen met collega’s sportieve uitdagingen aangaan, én een eigen sportschool waar je gebruik van kunt maken.Last but not least, tijdens je eerste weken zul je ook de workshop Sugar Confectionery volgen die gegeven wordt door onze eigen voedingsmiddelentechnologen uit het Tanis Candy Innovation Center en een leuk startschot vormt voor je nieuwe functie!

Contact

Kai Bosma 06-36373642

Minke van Dijk

Kan ik je helpen met deze vacature?

Wil je meer informatie over deze vacature en organisatie en/of solliciteren? Mail of bel ons even, dan vertellen we je graag meer!

Mail Telefoon