Regiomanager Detachering - Noord-Brabant/Limburg (Hoofdkantoor: Amsterdam)

Geplaatst op 23 April

Regiomanager Detachering - Noord-Brabant/Limburg (Hoofdkantoor: Amsterdam)

Geplaatst op 23 April

Ben jij sterk in het opbouwen van nieuwe relaties en wil jij je graag doorontwikkelen in het managen en leiden van een eigen team? Spreekt de markt van personeelsplanning en workforce management jou aan en ben jij in staat een eigen regio aan te vliegen? Dan is dit de vacature voor jou!

De organisatie

Onze samenwerkingspartner Déhora Consultancy is een consultancy bureau dat advies geeft bij workforce planning en -management aan bedrijven uit verschillende sectoren en op verschillende strategische niveaus. Dit doen zij onder andere door middel van het detacheren van planningsprofessionals bij hun opdrachtgevers. De organisatie bestaat inmiddels ruim 30 jaar, heeft bezetting door het hele land en kenmerkt zich als nuchter, tegelijkertijd heel dynamisch en jij krijgt hier veel vrijheid om je werk te doen zoals jij dat wil. De teams zijn multidisciplinair, waardoor je heel van elkaar kunt leren. In de regio in het Zuid-Oosten van het land liggen veel kansen, waardoor ze op zoek zijn naar een nieuwe collega om deze regio verder te laten groeien!

Wat ga je doen?

Als Regiomanager Detachering zorg jij ervoor dat de beste interim planningsprofessional aan de vraag van de opdrachtgever verbonden wordt. Jij bindt opdrachtgevers aan de organisatie en weet bestaande relaties met opdrachtgevers uit te bouwen. Door jouw communicatieve vaardigheden weet jij ook de groep van planningsprofessionals uit te bouwen en jij functioneert als hun aanspreekpunt. De recruiters ondersteunen je in het vinden en binden van de planners. Op deze manier krijg jij de mogelijkheid om je eigen regio uit de bouwen in Noord-Brabant en Limburg! Door middel van jouw commerciële instelling weet jij de organisatie goed te representeren en ben jij het gezicht in deze regio. Je bent veel onderweg naar opdrachtgevers, wat de functie zeer dynamisch maakt. Op maandagen werkt het commerciële team vanaf kantoor in Amsterdam!

Functie eisen

 • Je beschikt over minimaal een afgerond hbo-diploma
 • Je bent in bezit van een rijbewijs
 • Minimaal 2 tot 5 jaar commerciële werkervaring
 • Ervaring met sales en accountmanagement, dus zowel binnenhalen van nieuwe klanten als het onderhouden van
 • Je vindt het tof om een stand alone functie uit te voeren en toch veel samen te werken.

Aanbod

 • Een toffe functie voor 36 (4 om 5) tot 40 uur per week
 • Een bruto maandsalaris van tussen €3.000,- en €5.000,-, met een bonus oplopend tot 10% van het bruto jaarsalaris
 • Een leaseauto om je klant bezoeken te doen
 • Netto onkostenregeling voor bijvoorbeeld lunches met klanten en kandidaten
 • Pensioen, 25 vakantiedagen, een telefoon en een laptop
 • Niet te vergeten: een informeel en professioneel team dat altijd streeft naar kwaliteit en ontwikkeling!

Contact

Henke van Homoet +31(0)85-1054111

Minke van Dijk

Kan ik je helpen met deze vacature?

Wil je meer informatie over deze vacature en organisatie en/of solliciteren? Mail of bel ons even, dan vertellen we je graag meer!

Mail Telefoon