Recruitment- en Sales Consultant Woningcorporaties - Den Haag

Geplaatst op 2 November

Recruitment- en Sales Consultant Woningcorporaties - Den Haag

Geplaatst op 2 November

Heb jij al ervaring binnen sales en recruitment opgedaan en ben jij nu op zoek naar een uitdagende functie waarbij je 360 graden verantwoordelijk bent? Krijg jij energie van het bemiddelen van interim professionals en wil jij werken voor een marktleider, die samenwerken vooropstelt? Klinkt dit bijna te goed om waar te zijn? Check snel de rest van de vacature...

De organisatie

Al ruim twintig jaar is onze samenwerkingspartner vooraanstaande speler in de interim bemiddeling van woningcorporatie specialisten. Hierbij richten ze zich op hoger opgeleide professionals binnen o.a. wonen, vastgoed en financieel. Samenwerking zit in het DNA van deze organisatie. Met een positieve houding en veel enthousiasme staan zij voor langdurige samenwerkingen met vrijwel alle woningcorporaties in Nederland. In totaal werken er zo’n twintig collega’s verspreid over de vestigingen. De organisatie is plat en wordt gekenmerkt door de korte communicatielijnen. Samen werken de collega’s hard om resultaten te behalen en deze successen worden hier ook ruimschoots gevierd. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan het behalen van jouw succes, wordt er veel tijd gestoken in jouw persoonlijke ontwikkeling en blijft er altijd ruimte voor eigen input om elkaars succes te vergroten. Als jij graag wil samenwerken met je collega’s en elkaar wil helpen groeien, dan is dit de omgeving voor jou!

Wat ga je doen?

In de functie van Recruitment- en Sales consultant Woningcorporaties ben je 360 graden actief, waardoor het echt een uitdagende functie is. Je bent verantwoordelijk voor het bemiddelen van interim woningcorporatie professionals bij opdrachtgevers. Enerzijds werf je talentvolle kandidaten en zoek je voor hen toffe uitdagingen. Anderzijds ga je actief op zoek naar nieuwe kansen in de markt en acquireer je klanten, onderhoud je bestaande relaties en adviseer je relaties over ontwikkelingen in de markt en de dienstverlening. Tot slot komt er ook een stuk projectmanagement van je eigen projecten bij kijken, waardoor je een zeer uitdagende functie bekleedt waarbij je veel ballen tegelijkertijd in de lucht weet te houden. Binnen jouw rol ben je verantwoordelijk voor een specifieke regio waarbinnen jij werkt aan je klanten- en kandidatennetwerk. Door intensief samen te werken met je collega’s weet je succesvol interim professionals te verbinden aan nieuwe projecten bij opdrachtgevers. De opdrachtgever beschikt zelf over centraal gelegen vestigingen, waardoor je van meerdere locaties kunt werken en de markt kunt bedienen.

Functie eisen

 • Je beschikt over minimaal een afgeronde HBO
 • Je hebt minimaal 4 jaar commerciële werkervaring in de arbeidsbemiddeling
 • Je beschikt over gunfactor en weet dit om te zetten in resultaten
 • Je bent sales gedreven, zelfstartend en ondernemend
 • Je beschikt over een aanstekelijk enthousiasme
 • Je houdt van winnen. :)

Aanbod

 • Een fulltime functie van 40 uur bij een marktleider in interim bemiddelingEen mooi basissalaris van €3.000,- tot €4.000,- afhankelijk van je ervaring
 • Variabele marge bonus die kan oplopen van €500,- tot €5.000,- per maand
 • Netto onkostenvergoeding (€90,-), aantrekkelijk pensioen, opleidingsbudget en telefoon
 • Een auto van de zaak (zonder eigen bijdrage)
 • 26 dagen om de zon of de sneeuw op te zoeken
 • Een gezellig team, waar samenwerken op nummer 1 staat!

Contact

Henke van Homoet +31(0)85-1054111

Minke van Dijk

Kan ik je helpen met deze vacature?

Wil je meer informatie over deze vacature en organisatie en/of solliciteren? Mail of bel ons even, dan vertellen we je graag meer!

Mail Telefoon