Recruitment Consultant Technische Profielen - Eindhoven

Geplaatst op 14 April

Recruitment Consultant Technische Profielen - Eindhoven

Geplaatst op 14 April

Heb jij een topsportmentaliteit, ben je ambitieus, gedreven en op zoek naar een eerste of tweede uitdaging sales en/of recruitment? Wil jij als Recruitment Consultant resultaten behalen maar ook plezier hebben met collega’s? Dan is dit wellicht de perfecte uitdaging om jezelf door te ontwikkelen. Lees snel verder…

De organisatie

Onze opdrachtgever is een van de grotere spelers in het bemiddelen van technische professionals. De organisatie is in 1990 in Engeland opgericht als label van een succesvolle en inmiddels globale speler. Door hun sterke en duidelijke methodiek zijn ze snel gegroeid in eigen land en inmiddels uitgebreid naar de Verenigde Staten en meerdere landen in Europa. In de afgelopen 25 jaar zijn ze van kleine speler binnen de IT-bemiddeling marktleider geworden binnen markten als de (petro)chemie, de bouwsector, de energiesector, engineering en life sciences. Inmiddels hebben ze meer dan 100 gedreven Consultants in Nederland verspreid over vier hard groeiende kantoren. Door goede prestaties het afgelopen jaar (tijdens corona) willen ze de komende jaren volop investeren in groei. Dit heeft als gevolg dat ze in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven volop op zoek zijn naar gedreven Recruitment- en Sales Consultants!

Wat ga je doen?

Je wordt bij onze opdrachtgever een volwaardig 360 graden Consultant, waarbij je zowel verantwoordelijk wordt voor het binnenhalen van nieuwe klanten door middel van acquisitie, het beheren en uitbouwen van bestaande klanten en het vinden en plaatsen van technische professionals binnen jouw discipline. Iedere Consultant krijgt een eigen markt met focus toegewezen om binnen dit domein de specialist en dus het centrale aanspreekpunt te zijn voor de klant. Doordat deze organisatie al 25 jaar uitstekend presteert is er een vast opleidingstraject voor de eerste 6 tot 7 maanden ontwikkeld en uitgestippeld. Hierin krijg je trainingen, coaching on the job en leer je alle facetten van sales en recruitment. Je komt in een team van ervaren, gedreven en ondernemende Consultants, die iedere dag samenwerken voor het beste resultaat!

Functie eisen

  • Je beschikt over minimaal een afgerond hbo-diploma of bewezen hbo werk- en denkniveau vanuit eerdere werkervaring
  • Je bent commercieel, resultaat gedreven en hebt duidelijke drijfveren
  • Je bent ondernemend en durft verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen ontwikkeling
  • Eerdere sales ervaring is een sterke pré.

Aanbod

  • Een goed salaris vanaf €2.250 tot €3.200 o.b.v. ervaring
  • Bij behalen van de gestelde doelen krijg je de keuze om een leaseauto te nemen
  • Een helder carrière pad van Consultant tot Directeur
  • Een laptop om je werk goed uit te voeren
  • 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding en pensioen
  • Een vergoeding voor de sportschool om in topvorm te blijven!

Contact

Henke van Homoet +31(0)85-1054111

Minke van Dijk

Kan ik je helpen met deze vacature?

Wil je meer informatie over deze vacature en organisatie en/of solliciteren? Mail of bel ons even, dan vertellen we je graag meer!

Mail Telefoon