Recruitment Consultant Techniek - Rotterdam

Geplaatst op 22 April

Recruitment Consultant Techniek - Rotterdam

Geplaatst op 22 April

Lijkt het jou een mooie uitdaging om met vier ambitieuze collega's een nieuwe vestiging op te zetten en dit gezamenlijk tot een succes te brengen? Ben jij daarnaast iemand die waarde hecht aan zowel het opbouwen van een duurzame relatie als aan commercieel resultaat? Als dit jou een mooi avontuur lijkt wordt het aangeraden verder te lezen!

De organisatie

De opdrachtgever is een recruitmentspecialist die zich richt op het werven, selecteren en detacheren van technisch professionals. De organisatie werkt met mooie klanten als Nestlé en FrieslandCampina. Daarnaast heb je vanaf je werkplek uitzicht over de Rotterdamse havens. Je komt te werken met drie collega's en zal samen met hen verantwoordelijk zijn voor de groei van de nieuwe vestiging in Rotterdam. Je krijgt de kans om je te specialiseren in een niche-markt binnen de techniek.

Wat ga je doen?

Als Recruitment Consultant ga je op zoek naar de meest geschikte technisch professionals voor je bestaande en nieuwe klanten.Dit doe je via kanalen als LinkedIn, Indeed en Monsterboard. Van je tijd besteed je ongeveer 40% aan het onderhouden van contact met bestaande- en het binnenhalen van nieuwe klanten. Zo'n 50% van je tijd ben je actief kandidaten aan het werven en circa 10% aan ontwikkelprojecten binnen de organisatie.

Functie eisen

  • Houdt ervan een nieuw avontuur aan te gaanBeschikt over hbo-werk en denkniveauErvaring in recruitment is een préWerkt graag in een teamWoont in de omgeving van RotterdamJe haalt energie uit het binnenhalen van nieuwe klanten

Aanbod

  • Een bruto maandsalaris van maximaal €3.500,- per maand, waar 40% bonus bovenop kan komen.Leuke incentives zoals een trip naar Lapland of skiën in Kirchberg.31 vakantiedagen (25 vakantiedagen + maximaal 6 extra te verdienen vakantiedagen)Een laptop en telefoon.Uitstekende opleidingsmogelijkheden zoals trainingen van Kenneth Smit.Mogelijkheid tot flexibel en thuiswerkenEen jaarcontract dat bij goed presteren wordt omgezet in een vast contract.Ben jij klaar om deze uitdaging met beide handen aan te grijpen en met je collega's te gaan bouwen aan een succesvolle vestiging?Solliciteer dan nu!

Contact

Minke van Dijk

Kan ik je helpen met deze vacature?

Wil je meer informatie over deze vacature en organisatie en/of solliciteren? Mail of bel ons even, dan vertellen we je graag meer!

Mail Telefoon