Recruitment Consultant Techniek - Roosendaal

Geplaatst op 15 September

Recruitment Consultant Techniek - Roosendaal

Geplaatst op 15 September

Heb jij de ambitie om je eigen business unit op te bouwen onder de vleugels van een succesvolle organisatie binnen de arbeidsbemiddeling? Heb je de basiskennis opgedaan en is het voor jou tijd voor een volgende stap richting zelfstandigheid en kwaliteit? Heb jij interesse om meer verantwoordelijkheden en zelfs eigenaarschap te behalen? Lees snel meer over deze mooie kans!

De organisatie

In 2012 is deze organisatie opgericht om te zorgen dat technische professionals bij de juiste werkgever eindigen en de functie kunnen uitoefenen waar zij blij van worden. Dit doen zij door het volledige werving- en selectieproces bij één persoon te laten. Op deze manier weet deze consultant precies wat een opdrachtgever zoekt voor een vacature en kunnen de beste matches gemaakt worden. Aan de kandidatenzijde is de persoonlijke begeleiding die zij bieden bij het sollicitatieproces waardevol om kandidaten écht blij te maken.Collega’s kleden zich zoals zij willen, wat naast voor comfort ook voor laagdrempeligheid zorgt bij kandidaten, die als technici ook niet in pak werken. Successen behalen zij door samen te werken en elkaar te versterken waar mogelijk, dat wordt hier niet in targets verwoord. Momenteel bestaat het interne team uit 2 man; de oprichter en een recruitment consultant die zich sinds kort ook aandeelhouder mag noemen. Deze laatste is binnengekomen zonder ervaring en heeft zich ontwikkeld tot een succesvolle recruitment consultant in de technische branche.

Wat ga je doen?

In deze 360 graden rol als Recruitment Consultant ben je vooral actief in de proces- en milieutechniek industrie. Je gaat je hier enerzijds bezighouden met new business om nieuwe opdrachtgevers te leren kennen en zo je eigen vacatures binnen te halen. Daarnaast ga je aan de slag om de beste kandidaten te vinden voor het vervullen van deze vacatures. Het maken van de juiste match staat hierbij voorop. Langzaamaan bouw je op deze manier jouw eigen ‘business’ op, wat er op termijn zomaar eens voor kan zorgen dat je met je neus in de aandelen valt. Uiteraard zijn jouw ideeën van harte welkom om te zorgen dat de dienstverlening alleen maar beter wordt! Assertief zijn in het oppakken van de telefoon en sterk in je schoenen staan zorgt voor succes, wat door de onderlinge samenwerking wordt versterkt. Deze successen worden natuurlijk graag gevierd.

Functie eisen

 • Afgeronde HBO opleiding
 • 2 à 3 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling, als recruiter, intercedent, consultant of accountmanager
 • Woonachtig in regio Roosendaal
 • Ondernemersmentaliteit
 • Pro-actief, sociaal, commercieel en communicatief sterk.

Aanbod

 • Salaris tussen de €2.400,- en €3.000,- afhankelijk van jouw ervaring
 • Mooie bonusregeling
 • Mogelijkheid om aandeelhouder te worden
 • Laptop en smartphone van de zaak
 • Veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid
 • Het vieren van succes met je collega’s.

Contact

Paco de Heij | 085-1054111 | paco@timetohire.nl

Minke van Dijk

Kan ik je helpen met deze vacature?

Wil je meer informatie over deze vacature en organisatie en/of solliciteren? Mail of bel ons even, dan vertellen we je graag meer!

Mail Telefoon