Recruitment Consultant Supply Chain - Antwerpen

Geplaatst op 7 Oktober

Recruitment Consultant Supply Chain - Antwerpen

Geplaatst op 7 Oktober

Heb jij passie voor recruitment en wil je dit in een vrije, ondernemende en collegiale omgeving gaan doen? Verkies jij kwaliteit boven kwantiteit en wil jij een inhoudelijke sparringspartner zijn richting klanten? Lijkt het je tot slot gaaf om mee te bouwen aan de verdere professionalisering van een organisatie op het gebied van Marketing en Sales (of wellicht heb jij nog veel betere ideeën)? Lees dan zeker verder!

De organisatie

Onze samenwerkingspartner is een gespecialiseerde partij die zich richt op zowel tijdelijke als vaste bemiddeling binnen de Supply Chain. De onderneming is zo'n 5 jaar geleden opgericht en is inmiddels een gerespecteerde naam binnen zowel de Vlaamse als de Nederlandse recruitmentmarkt. Inmiddels zijn er 20 medewerkers actief verspreid over België en Nederland, en dat aantal zal gezien de groeiplannen nog wel blijven oplopen. De cultuur is er een die je niet vaak vindt bij succesvolle recruitmentpartijen: ondernemend, vrij, geen elleboogwerk en vol met authentieke persoonlijkheden die hecht met elkaar samenwerken om de organisatie nog beter te maken! Ook voor ondernemende mensen is er voldoende perspectief: vanuit de organisatie wordt er regelmatig meegedacht in het bieden van ontwikkelmogelijkheden en uitdagingen om deze medewerkers op de lange termijn aan zich te binden.

Wat ga je doen?

In deze functie zal je actief zijn in een 360 graden rol met de focus op vaste bemiddeling. Hierbij richt je je enerzijds op het uitbouwen van een netwerk aan professionals in de benoemde vakgebieden. Anderzijds richt je je op het op- en uitbouwen van relaties aan de klantzijde. Het betreft niet puur koude sales, de naam van de organisatie opent veel deuren en klanten kloppen ook doorlopend zelf aan met de vraag naar passende vakkrachten. Je gaat je richten op de Industry-tak, hier zit ontzettend veel potentie in maar er mist alleen nog de juiste persoon om dit op te pakken.

Functie eisen

 • Minimaal een universitaire Bachelor, bij voorkeur een Master
 • 2 tot 5 jaar recruitmentervaring, dit zorgt ervoor dat jij inhoudelijk een sterke sparringpartner bent richting klanten
 • Beschikbaarheid vanaf minimaal 32 uur
 • De lange termijn is voor jou het belangrijkste en jij gaat daarom niet voor de 'quick fix' als dit geen duurzame oplossing is richting klanten
 • Als persoon hou jij van ondernemen, kun jij goed met vrijheid omgaan en wil je dit doen in een fijne en leuke omgeving.

Aanbod

 • Een keurig basissalaris
 • Mooie bonus die flink kan oplopen.Leaseauto
 • Laptop en telefoon
 • Vast contract
 • 29 vakantiedagen
 • Een cultuur waarin collega's elkaar succes gunnen en waar ruimte is om te ondernemen
 • Het mooiste kantoor van Antwerpen.

Contact

Paco de Heij +31(0)85-1054111

Minke van Dijk

Kan ik je helpen met deze vacature?

Wil je meer informatie over deze vacature en organisatie en/of solliciteren? Mail of bel ons even, dan vertellen we je graag meer!

Mail Telefoon