Recruitment Consultant Software Development - Amsterdam

Geplaatst op 25 September

Recruitment Consultant Software Development - Amsterdam

Geplaatst op 25 September

Ben jij na jouw eerste ervaring als Recruitment Consultant toe aan een verfrissende blik op werving & selectie? Geloof jij in kwaliteit boven kwantiteit en wil je dit jouw klanten brengen? Ben jij de expert in jouw kennisveld waar organisaties blij van worden? Dan is dit jouw rol in Amsterdam!

De organisatie

Deze specialistische recruitment consultancy agency is ontstaan vanuit de gedachte dat kwaliteit altijd boven kwantiteit hoort te staan. Duurzaamheid en eerlijk ondernemen hebben dit bedrijf de afgelopen 6 jaar hun successen gebracht, waaronder een samenwerking met de overheid om mooie bedrijven naar ons land te halen.De oprichters hebben samen honderden succesvolle bemiddelingen op hun naam staan en wilden na veel ervaring te hebben opgedaan bij beursgenoteerde agencies graag voor zichzelf aan de slag. De ambitie is om recruitment écht als vak in te zetten, het een ambacht te laten zijn. Het bemiddelen van developers vergt volgens hen niet het behalen van een quota als het gaat om het sturen van inmails, maar juist om persoonlijke benadering. Daarnaast kunnen expertise in de markt en het optreden als adviseur onderscheidend zijn.Al deze werkzaamheden worden verricht met ongeveer 10 man vanuit een mooi kantoor in Amsterdam, een van de wereldsteden die al in de top 5 staat als het gaat om software development. Mooie kans dus!

Wat ga je doen?

In deze 360 graden rol als Recruitment Consultant word jij specialist in een niche binnen de software development in jouw eigen regio. Hier draag jij de volledige verantwoordelijkheid voor jouw processen, van new business tot aftersales. Jij hebt alles in handen en wordt de expert die écht weet waar hij het over heeft. Voor het opbouwen van jouw eigen business krijg je trainingen om te zorgen dat je succesvol bent en daarnaast staan onder andere de oprichters voor je klaar om je te coachen en begeleiden. Je leert zo de meest duurzame relatie met jouw klanten op te bouwen, waardoor je als strategisch partner wordt gezien. Verkopen terwijl je de behoefte van de klant in beschouwing neemt is hierbij erg belangrijk. Daarnaast leer je jouw doelgroep kennen, en nog belangrijker, zij jou. Zo bouw je aan een warm netwerk van software developers en klanten. Ondernemerschap en verantwoordelijkheid zijn sleutelwoorden, je krijgt de vrijheid om je eigen pad te bewandelen en je eigen fouten te maken. Geen micro-management, maar juist alle handvatten die nodig zijn om jou een succesvolle consultant te maken!

Functie eisen

 • Vanaf 1 jaar ervaring als Recruitment Consultant, met aantoonbare sales ervaring
 • Afgeronde (commerciële) HBO of WO opleiding
 • Vloeiend in zowel Nederlands als Engels
 • Sterke affiniteit met of kennis van IT
 • Goede ondernemersmentaliteit.

Aanbod

 • Salaris tussen de €2.000 en €3.500 afhankelijk van jouw ervaring + riante bonusregeling
 • Incentives voor het team en individu, denk bv aan mooie reisjes, lunches en maatpakken
 • Trainingen, coaching en begeleiding on the job van ervaren Consultants
 • Volledig verzorgde werkplek inclusief flexibele werktijden en thuiswerk mogelijkheden
 • 25 vakantiedagen om je welverdiende vakantie te pakken
 • Gedreven collega’s om successen mee te vieren in een omgeving waar veel kennis wordt gedeeld.

Contact

Henke van Homoet | 085-1054111 | Henke@timetohire.nl

Minke van Dijk

Kan ik je helpen met deze vacature?

Wil je meer informatie over deze vacature en organisatie en/of solliciteren? Mail of bel ons even, dan vertellen we je graag meer!

Mail Telefoon