Recruitment Consultant MarCom & HR - Den Haag

Geplaatst op 25 Maart

Recruitment Consultant MarCom & HR - Den Haag

Geplaatst op 25 Maart

Ben jij commercieel ingesteld, op zoek naar een tweede baan in recruitment en lijkt het jou leuk om verantwoordelijk te zijn voor de gehele wervingscyclus voor de klant? Wil jij dit doen samen met een gedreven en volwassen team dat samen successen viert? Dan is dit misschien de vacature voor jou!

De organisatie

De organisatie is actief in de arbeidsbemiddeling en gevestigd op twee locaties, Den Haag en Tilburg. Hierbij focussen ze op de werving en selectie en detachering binnen de vakgebieden van communicatie en HRM. Ze hechten veel waarde aan sportiviteit en samenwerken en zijn op zoek naar de meerwaarde voor zowel klanten als kandidaten. Er heerst een plezierige, professionele werksfeer met gedreven en enthousiaste collega’s. Voornamelijk binnen het publieke domein zijn ze erg sterk, waardoor ze de komende jaren ook op privaat gebied de markt willen veroveren. Er zijn korte communicatielijnen en er is veel ruimte om mee te denken over de groei en ontwikkeling van de organisatie. Je eigen ontwikkeling heb je volledig zelf in de hand al krijg je wel alle begeleiding die je nodig hebt.

Wat ga je doen?

Als recruitment consultant kun jij meewerken aan de groei van de organisatie en met name die van je klantenportefeuille binnen de private sector. Vanuit deze rol zal jij vanuit de vestiging Den Haag verantwoordelijk zijn voor de werving van nieuwe klanten en kandidaten voor deze klanten. Dagelijks houd jij je enerzijds bezig met de acquisitie van nieuwe opdrachten voor zowel interim als werving & selectierollen, maar ook met het selecteren van de juiste kandidaten voor deze rollen. Met beide partijen ga jij intensief in gesprek en jij zal hun begeleiden gedurende het gehele proces. Door dit zorgvuldig te doen weet jij een groot netwerk te onderhouden en uit te breiden. Tijdens jouw werkzaamheden werk jij samen met je collega's in Den Haag en weten jullie altijd de deadlines te halen!

Functie eisen

  • Je beschikt over HBO werk-/denkniveau
  • Je bent fulltime beschikbaar
  • Je bent commercieel en van nature een echte netwerker
  • Je bent resultaatgericht en beschikt over doorzettingsvermogen om resultaten te behalen.

Aanbod

  • Salaris vanaf €2.500,- afhankelijk van je ervaring
  • Een mooie lease-auto om klanten te bezoeken
  • Vakantiedagen, vakantiegeld en pensioen
  • Een eindejaarsuitkering afhankelijk van bedrijfsresultaten
  • Een gezellige omgeving waar ook regelmatig wordt geborreld
  • Je komt terecht in een nuchtere no nonsense cultuur waar naast hard werken plezier wordt gemaakt zonder individuele targets!

Contact

Henke van Homoet +31(0)85-1054111

Minke van Dijk

Kan ik je helpen met deze vacature?

Wil je meer informatie over deze vacature en organisatie en/of solliciteren? Mail of bel ons even, dan vertellen we je graag meer!

Mail Telefoon