Recruitment Consultant Legal bij Brunel - Randstad

Geplaatst op 23 Juni

Recruitment Consultant Legal bij Brunel - Randstad

Geplaatst op 23 Juni

Heb jij een juridische achtergrond maar is een loopbaan als Jurist toch niet helemaal waar jij energie van krijgt? Houd jij van ondernemen en wil je dit doen binnen een internationale organisatie met wereldwijd zo'n 13.000 medewerkers?Samen met Brunel zoeken wij een Consultant Legal!

De organisatie

Brunel is een internationale projectorganisatie met focus op diverse vakgebieden zoals Legal, Finance en IT. Inmiddels is de organisatie verspreid over 45 landen met in totaal zo'n 13.000 medewerkers, waarvan ca. 3000 in Nederland. Binnen de cultuur staan aandacht voor de mens en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel. Er wordt volop geïnvesteerd in training en opleiding van de medewerkers om ze zo de juiste uitdaging te kunnen blijven bieden.Als Consultant kom je te werken in team Legal, deze Business Line is de afgelopen jaren ontzettend hard gegroeid door de hoge mate van ondernemerschap en de topsportmentaliteit die er heerst.Momenteel bestaat dit team uit 18 Consultants die werkzaam zijn binnen de randstad. Binnen zowel het team als binnen heel Brunel heerst er een betrokken sfeer en worden er buiten werk geregeld leuke uitjes, feestjes en diners georganiseerd.

Wat ga je doen?

In deze functie ligt het accent op de meer complexe klantvraagstukken. Je bent inhoudelijk een sterke gesprekspartner op het gebied van capaciteitsproblematiek en brancheontwikkelingen. Maar daarnaast houd je je ook bezig met de kandidaatszijde. Door voortdurend in contact te staan met je doelgroep, ken je hun behoeftes en weet je op welke projecten zij waarde kunnen toevoegen. Door jouw juridische achtergrond kun je ook inhoudelijk de perfecte vertaalslag maken tussen klant en kandidaat. Jouw medewerkers coach je vervolgensn op het gebied van carrièreplanning en functioneren.

Functie eisen

 • Een juridische opleiding of achtergrond
 • Intrinsieke motivatie om mensen verder te helpen
 • Jij kiest bewust voor de arbeidsbemiddeling
 • Als persoon ben jij ondernemend, houd je van werken op een hoog tempo, ben je niet vies van een beetje competitie en vind je het leuk om buiten werk ook af en toe gezelligheid op te zoeken met je collega's tijdens feestjes of andere uitjes.

Aanbod

 • Een uitstekend basissalaris tussen de €2.500,- en de €3.500,- op basis van 40 uur
 • Hele mooie bonusstructuren waardoor je dit basissalaris een flinke boost kunt geven
 • Laptop, telefoon en andere voorzieningen om jou zo goed mogelijk je werk te kunnen laten doen
 • Een extreem uitgebreid trainingsaanbod en een op maat gemaakt ontwikkelplan zodat niets jouw ontwikkeling in de weg staat
 • Leaseauto
 • Goede pensioenregeling
 • Tal van doorgroeimogelijkheden, nationaal en internationaal
 • 26 vakantiedagen en bij het winnen van de competitie een wintersportvakantie.

Contact

Paco de Heij +31(0)85-1054111

Minke van Dijk

Kan ik je helpen met deze vacature?

Wil je meer informatie over deze vacature en organisatie en/of solliciteren? Mail of bel ons even, dan vertellen we je graag meer!

Mail Telefoon