Recruitment Consultant IT-Specialisten - Amsterdam

Geplaatst op 20 November

Recruitment Consultant IT-Specialisten - Amsterdam

Geplaatst op 20 November

Ben jij commercieel gedreven en wil jij jezelf graag in hoog tempo ontwikkelen binnen een jonge informele organisatie? Lijkt het je tof om het vak van Recruitment Consultant te leren van zeer ervaren Senior Recruiters en zo je eigen winkel op te zetten binnen een uitdagende IT-markt? Check dan snel de rest van de vacature hieronder...

De organisatie

Onze relatie is een van de snelst groeiende en meest succesvolle IT-recruitment bureaus in Amsterdam! Het bedrijf is 5 jaar geleden opgericht vanuit het oogpunt om de tofste en meest innovatieve IT-startups te voorzien van zo veel mogelijke goede IT-specialisten (Cloud, DevOps, Data, Infrastructuur, Security en Development). De afgelopen jaren zijn ze gegroeid naar een kleine 10 man op kantoor, waar iedere consultant zich ontwikkelt tot specialist binnen een eigen IT-niche. Qua klantenbestand bedienen ze de meest spannende IT-startups, maar ook Fortune 500 bedrijven. De cultuur typeert zich als een jong, ambitieus bedrijf waar iedereen zich elke dag vol inzet om het meeste uit zichzelf en elkaar te halen. Er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en commerciële prestaties en de sfeer intern is lekker informeel. Elk jaar groeit het bedrijf qua omzet ruim, zo ook tijdens Corona. Voor 2021 liggen alle plannen al klaar, ideaal moment om in te stappen dus!

Wat ga je doen?

In jouw rol als Recruitment Consultant word je opgeleid tot de kennisbaken binnen jouw IT-niche. Je gaat 360 graden recruitment leren, wat betekent dat je zowel verantwoordelijk wordt voor het opbouwen van een eigen netwerk in kandidaten als voor het op- en uitbouwen en onderhouden van jouw eigen klantenbestand. Daarnaast zijn de doorgroeimogelijkheden binnen deze organisatie helder en ongelimiteerd; zo zijn er al collega’s van starter naar partner doorgegroeid. Altijd al willen ondernemen? Binnen deze organisatie kan het echt!

Functie eisen

 • Jij beschikt over HBO werk- en denkniveau
 • Jij bent communicatief sterk in zowel Nederlands als Engels
 • Jij hebt een commerciële drive (ervaring in commercie is mooi meegenomen)
 • Jij bent resultaatgericht of heb jij zelfs (bewezen) topsport mentaliteit
 • En niet onbelangrijk: jij bent daarnaast "fun to hang out with"!

Aanbod

 • Een salaris van €2.000 - €3.125, afhankelijk van je ervaring
 • Een bovengemiddelde bonusstructuur
 • Werken bij een van de meest succesvolle IT-niche bureaus
 • Flexibele werksfeer om optimaal in te presteren
 • Een tof, gezellig en gedreven team
 • En normaal gesproken: hele goede borrels op vrijdagmiddag!

Contact

Henke van Homoet +31(0)85-1054111

Minke van Dijk

Kan ik je helpen met deze vacature?

Wil je meer informatie over deze vacature en organisatie en/of solliciteren? Mail of bel ons even, dan vertellen we je graag meer!

Mail Telefoon