Recruitment Consultant IT Contracts - Amsterdam

Geplaatst op 7 Oktober

Recruitment Consultant IT Contracts - Amsterdam

Geplaatst op 7 Oktober

Ben jij een salesgedreven recruiter met ervaring in het bemiddelen van ZZP’ers? Lijkt het jou wel wat om voor een internationale opdrachtgever te werken waar je goed beloond wordt en mooie stappen kunt zetten? Voor deze opdrachtgever in Amsterdam zoeken wij een IT Recruitment Consultant! Interessant? Lees dan nu verder!

De organisatie

Onze samenwerkingspartner is actief in meerdere landen in Europa en in de VS. In deze landen verzorgen zij de werving voor zowel startups en scale-ups als grote internationale corporaties. De organisatie is een bekroond specialist in het bemiddelen van vast- en tijdelijk talent binnen de IT-branche. De focus ligt hierbij op Data en Digital. Op de locatie in Amsterdam werk je samen met een ambitieus en gedreven team van 8 personen met een sterke groeiambitie: het doel is om op korte termijn te verdubbelen. Naast hard werk is er ook altijd ruimte voor gezelligheid.

Wat ga je doen?

Als Recruitment Consultant ben je actief in een 360 graden rol. Aan de ene kant houd jij je bezig met sales en ben jij bezig met het genereren van new business. Je bent dus verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten en het uitbouwen van deze relaties. Aan de andere kant ben jij werkzaam op de kandidatenzijde en weet je talent te vinden en te binden in jouw regio voor tijdelijke opdrachten. Je bent verantwoordelijk voor het klantcontact, je bouwt zo je markt op en breid de kansen uit. De focus ligt hierbij op het opbouwen van duurzame relaties. Aan het begin wordt van je verwacht dat je vanaf kantoor werkt, maar wanneer je meer ervaring hebt en bekend bent geraakt met het bedrijf zal er meer flexibiliteit ontstaan.

Functie eisen

  • Bedreven in sales, focus op new business
  • Ervaring met bemiddelen van ZZP’ers / interimmedewerkers
  • IT marktkennis (pré)
  • Zelfstandig, ondernemend en bereid om te werken met targets.

Aanbod

  • Basissalaris van €2.250 – €3.500 met ongelimiteerde bonus
  • Goede doorgroeimogelijkheden
  • Laptop en telefoon staan voor je klaar
  • Meet-ups, webinars en andere content
  • Vanaf 25 vakantiedagen.

Contact

Henke van Homoet +31(0)85-1054111

Minke van Dijk

Kan ik je helpen met deze vacature?

Wil je meer informatie over deze vacature en organisatie en/of solliciteren? Mail of bel ons even, dan vertellen we je graag meer!

Mail Telefoon