Recruitment Consultant Interim Tech - Amsterdam

Geplaatst op 7 Juni

Recruitment Consultant Interim Tech - Amsterdam

Geplaatst op 7 Juni

Ben jij nieuwsgierig en ondernemend ingesteld en wil jij de verbindende factor zijn tussen kandidaat en opdrachtgever? Ben jij klaar voor je tweede stap in het recruitmentvak en lijkt het jou daarnaast wel wat om te werken voor een groeiende, internationale organisatie? Lees dan verder!

De organisatie

De organisatie is al jaren actief in de recruitmentmarkt en is gespecialiseerd in de vakgebieden Fintech, Payments, SaaS, eCommerce, en Cyber Security. Binnen deze vakgebieden proberen zij de beste werknemers voor hun klanten te zoeken. Het bedrijf is internationaal georiënteerd en je werkt samen met collega’s van veel verschillende nationaliteiten. Het bedrijf is hard aan het groeien en zo zijn er ook veel doorgroeimogelijkheden voor werknemers binnen het bedrijf. Er wordt hard gewerkt maar er heerst een vriendelijke sfeer en er worden vaak leuke uitjes georganiseerd. Daarnaast heeft dit innovatieve recruitmentbureau een goed lopende blog en podcast, waarvoor regelmatig toffe gasten worden gesproken. De organisatie experiment al even met een vier daagse werkweek, maar iedereen wordt wel fulltime uitbetaald en dit experiment levert tot nu toe meer productiviteit op!

Wat ga je doen?

Als Recruitment Consultant houd jij je bezig met de werving van de juiste professionals voor de opdrachtgevers binnen de BeNeLux markt. Hier zal jij snel alle kneepjes van het vak leren. Je krijgt de ruimte om je eigen netwerk op te bouwen en daar volledig vrij in te opereren, hierdoor heb jij jouw eigen kleine onderneming! Door jouw nieuwsgierigheid ben je altijd op de hoogte van de markt en ben jij altijd op zoek naar nieuwe kansen. Vanuit jouw rol weet jij nieuwe klanten te benaderen en onderhoud jij de relatie met klanten en kandidaten. Jij begeleidt beide partijen en adviseert hen gedurende het proces. Uiteraard word jij, waar jij dat wenst, goed begeleid door jouw manager, maar tegelijkertijd word jij vrijgelaten om jouw werk te doen op de manier die jij denkt dat het best is!

Functie eisen

  • Je hebt al ervaring in recruitment maar bent klaar voor een volgende stap
  • Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal
  • 4 dagen per week beschikbaar (en fulltime uitbetaald)
  • Je bent intrinsiek gemotiveerd en bezit een goede dosis doorzettingsvermogen.

Aanbod

  • Een mooi salaris vanaf €2.250,- afhankelijk van ervaring
  • Daarbovenop een mooie ongelimiteerde bonus
  • Een uitdagende positie waarbij je veel vrijheid krijgt
  • Een goed geregeld onboarding programma
  • Dagelijkse lunch, leuke tripjes en andere uitjes!

Contact

Henke van Homoet +31(0)85-1054111 | 06-46793381 | henke@timetohire.nl

Minke van Dijk

Kan ik je helpen met deze vacature?

Wil je meer informatie over deze vacature en organisatie en/of solliciteren? Mail of bel ons even, dan vertellen we je graag meer!

Mail Telefoon