Recruitment Consultant Installatietechniek - Rotterdam

Geplaatst op 3 December

Recruitment Consultant Installatietechniek - Rotterdam

Geplaatst op 3 December

Zoek jij meer diepgang in je relatie met klanten en kandidaten? Wil jij meer tijd en aandacht kunnen besteden aan de trajecten met kandidaten ná de plaatsing? Houd je tot slot van een stuk ondernemerschap in je functie en vind jij het leuk om mee te bouwen aan een groeiende organisatie? Lees dan vooral verder!

De organisatie

Onze samenwerkingspartner is een detacheringsorganisatie actief binnen de elektrotechniek, werktuigbouwkunde, industriële automatisering en installatietechniek. Veel van de klanten zijn actief binnen de machinebouw, offshore en scheepsbouw. Het gaat om een kleine en informele groep waar jij echt nog kan meebouwen aan de verdere vorming van de organisatie. De sfeer is ontzettend informeel en ‘Rotterdams direct’, wel zo fijn en efficiënt in de samenwerking met je collega's. Vakvolwassenheid is typerend voor de organisatie, er werken ervaren consultants die de markt door en door kennen wat maakt dat ze expert zijn richting hun klanten. Daarnaast heerst er een hoge mate van verantwoordelijkheid, je wordt hier niet doodgegooid met KPI's; output is belangrijker dan input. Gezien de groeiplannen gaan hier de komende jaren mooie doorgroeimogelijkheden ontstaan. Wanneer je het als consultant goed doet kun je op een bepaald punt de kans krijgen om een eigen business unit aan te sturen. Inhoudelijk is de organisatie erg sterk en dit is precies de reden waarom klanten terug blijven komen. Voor consultants die momenteel een stuk verdieping of inhoud missen zou dit een hele mooie vervolgstap kunnen zijn om ook als volwaardig adviespartner richting klanten te acteren.

Wat ga je doen?

In deze rol verzorg je het gehele traject van het vinden en binden van kandidaten tot het uitbouwen van het klantenbestand en de HR-cyclus van de geplaatste kandidaten. Je bent veel onderweg om klanten en kandidaten te bezoeken op locatie en probeert met zowel kandidaat als klant constant de verbinding te zoeken om zo de relaties optimaal te houden. Omdat de organisatie al een aantal jaar actief is, is er door de jaren heen een aardig klantenbestand opgebouwd wat maakt dat de naam bij veel klanten of oud-klanten al bekend is. Ook de goede naam van de organisatie in hun vakgebieden opent veel deuren waardoor je makkelijk aan tafel komt bij mooie organisaties. Er wordt gezocht naar een consultant die het gaaf vindt om de tak Installatietechniek op en uit te bouwen. Hier is de afgelopen jaren weinig focus op geweest, maar er liggen veel kansen om hier op korte termijn een groot succes van te maken.

Functie eisen

 • Minimaal twee jaar ervaring in de werving & selectie, detachering of interim-bemiddeling
 • Het liefst een afgeronde HBO-opleiding in technische of commerciële richting
 • Ondernemende instelling en het gaaf vinden om mee te bouwen aan een organisatie
 • Eerlijke en open houding
 • Jij hebt diepgang en weet subtiel de behoefte van de klant boven water te krijgen
 • Flexibele instellling richting klanten en kandidatenJij hebt een eigen mening en gaat hier voor staan
 • Teamspeler.

Aanbod

 • Mooi salaris tussen de €2.800,- en €4.000,-
 • Progressieve bonusregeling
 • Leaseauto
 • Laptop, telefoon
 • Pensioen
 • Jaarcontract
 • Ruimte om mee te bouwen en je rol te pakken in de aanstaande groei!.

Contact

Paco de Heij +31(0)85-1054111

Minke van Dijk

Kan ik je helpen met deze vacature?

Wil je meer informatie over deze vacature en organisatie en/of solliciteren? Mail of bel ons even, dan vertellen we je graag meer!

Mail Telefoon