Recruitment Consultant High Tech - Amsterdam Houthavens

Geplaatst op 25 Maart

Recruitment Consultant High Tech - Amsterdam Houthavens

Geplaatst op 25 Maart

Ben jij op zoek naar je eerste of tweede commerciële baan? En ben jij geïnteresseerd in de snel groeiende en steeds belangrijker wordende high tech-sector? Zie jij het wel zitten om samen te werken met een ambitieuze groep collega’s in een informele setting? Lees dan verder!

De organisatie

De organisatie is een scale-up gevestigd aan de Amsterdamse Houthavens en richt zich op het bemiddelen van vast en interim technisch personeel. Zij willen de brug zijn tussen high tech-professionals en bedrijven, waarbij zij voornamelijk waarde hechten aan duurzame relaties. Zij hebben veel kennis van de markt, verdiepen zich in het expertise van de kandidaten en klanten en houden hen goed op de hoogte gedurende het hele proces. Verder streven zij altijd naar het beste resultaat ten opzichte van de 'quick win' en maken zij gebruik van de nieuwste technologieën. Binnen het bedrijf heerst een gezellige en positieve sfeer en heeft iedereen een 'growth' mindset!

Wat ga je doen?

Als recruitment consultant ben jij verantwoordelijk voor zowel de klant- als kandidatenzijde. Op dagelijkse basis houd jij je bezig met het binnenhalen en managen van nieuwe opdrachten, maar ook van bestaande klanten. Daarnaast focus jij op het vinden en selecteren van kandidaten om bij de opdrachtgevers te plaatsen, en hen te begeleiden tijdens het gehele proces. Jij onderhoudt de relaties met beide partijen goed, waardoor jij een duurzaam netwerk weet op te bouwen, niet alleen in Nederland maar ook in de rest van de wereld. Ze werken namelijk met grote internationale partijen zoals Boeing. Binnen jouw functie werk je nauw samen met het gehele team en is er door de korte lijnen veel ruimte voor eigen initiatieven. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om op termijn door te groeien tot senior consultant, lead consultant, team leader of (key) accountmanager.

Functie eisen

 • Minimaal afgeronde HBO, bij voorkeur in commerciële richting
 • Ervaring in of affiniteit met sales, binnen recruitment is een sterke pré
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift wegens de internationale klantenkring
 • Jij bent sociaal, bezit over overtuigingskracht en wil groeien als persoon
 • Woonachtig in regio Amsterdam.

Aanbod

 • Salaris tussen de €2.500 en €4.000 afhankelijk van ervaring
 • Een zeer interessante en ongelimiteerde bonusregeling
 • Opbouw van pensioen na het eerste half jaar in dienst
 • 25 vakantiedagen om ook je rust te pakken waar nodig
 • Een telefoonvergoeding en een MacBook van de zaak
 • Thuiswerk mogelijkheden en veel flexibiliteit.

Contact

Henke van Homoet +31(0)85-1054111

Minke van Dijk

Kan ik je helpen met deze vacature?

Wil je meer informatie over deze vacature en organisatie en/of solliciteren? Mail of bel ons even, dan vertellen we je graag meer!

Mail Telefoon