Recruiter/Recruitment Consultant Bouw & Techniek - Den Haag

Geplaatst op 12 Augustus

Recruiter/Recruitment Consultant Bouw & Techniek - Den Haag

Geplaatst op 12 Augustus

Kom jij goed tot je recht in een vrije en ondernemende omgeving? Sta je daarnaast voor kwaliteit en ben jij intrinsiek gemotiveerd om mensen verder te brengen? Lijkt het jou tof om je certificering tot DISC-trainer te halen? Heb ik je interesse? Lees dan vooral verder!

De organisatie

Onze klant is van oorsprong een trainingsorganisatie die zich specialiseert in onderwerpen als Leiderschap, Sales en Teambuilding. Naast de trainingswerkzaamheden is de organisatie expert in het verzorgen van wervingsvraagstukken die worden opgepakt middels detachering, deta-vast, werving & selectie en headhunting. Dit doen zij in diverse branches maar met name binnen de Bouw en Techniek. Bij klanten die bediend worden kun je denken aan vastgoedontwikkelaars, gemeentesaannemers, ingenieurs- en adviesbureaus, zorginstellingen en woningcorporaties. Je komt terecht in een hecht team waar een hoge betrokkenheid heerst en er hecht wordt samengewerkt. In deze functie krijg je veel vrijheid, flexibiliteit en vertrouwen geboden: er wordt vooral gekeken naar output, niet zo zeer naar input.

Wat ga je doen?

In deze rol kun je zowel aan de slag als Recruiter (kandidaatzijde) maar ook als Recruitment Consultant (kandidaat- en klantzijde), dit is afhankelijk van hoe jij je functie het liefst indeelt! Je gaat je bezighouden met het opbouwen van een netwerk aan geschikte kandidaten. Klanten zijn er in principe voldoende maar mocht je energie krijgen van een stuk acquisitie houdt niemand je tegen dit op te pakken. Daarnaast ben je veel gesprekken aan het voeren, cv's aan het screenen, referenties aan het checken en contractbesprekingen aan het doen. Je verzorgt het volledige traject van het eerste contact tot en met de contractbespreking, en uiteraard een stuk nazorg achteraf. Bij deze werkzaamheden zul je vooral focussen op de Bouw & Techniek. Tot slot kom je terecht in een ondernemende organisatie dus word je zeker ook aangemoedigd om mee te denken met de organisatie over eventuele ontwikkelinitiatieven!

Functie eisen

 • Minimaal 1 jaar ervaring in recruitment (dit mag zowel 180- als 360 graden zijn)
 • Beschikbaarheid van 32 tot 40 uur per week
 • Als persoon ben jij gedreven, creatief, een echte aanpakker en houd je van gezelligheid
 • Je kunt goed omgaan met vrijheid en verantwoordelijkheid
 • Je voelt je als een vis in het water in een ondernemende en mensgerichte omgeving.

Aanbod

 • Een keurig basissalaris tussen de €2.500 – €4.000,- bruto per maand
 • Bonusregeling
 • Leaseauto, telefoon en een iPad
 • Flexibele werktijden om te zorgen dat jij zo efficiënt mogelijk aan de slag kunt
 • Een rol waarin je veel ruimte en vrijheid krijgt om te ondernemen
 • Flinke investering in jouw persoonlijke ontwikkeling door middel van training, coaching en opleiding. Zo krijg je een certificering tot DISC-trainer in je eerste jaar.Werken in een schitterend pand in een van de mooiste buurten van Den Haag!Deel uitmaken van een hecht team dat successen met elkaar deelt, altijd bereid is je te helpen en regelmatig lekker de gezelligheid op zoekt met elkaar!

Contact

Paco de Heij +31(0)85-1054111 paco@timetohire.nl

Minke van Dijk

Kan ik je helpen met deze vacature?

Wil je meer informatie over deze vacature en organisatie en/of solliciteren? Mail of bel ons even, dan vertellen we je graag meer!

Mail Telefoon