Recruiter MarketingCommunicatie bij SchaalX - Utrecht

Geplaatst op 26 Januari

Recruiter MarketingCommunicatie bij SchaalX - Utrecht

Geplaatst op 26 Januari

Ben jij enthousiast, commercieel, leergierig en wil jij jezelf snel (door) ontwikkelen binnen het recruitment vak? Werk jij gestructureerd en procesmatig en lijkt jou het leuk om de beste MarCom talenten uit de markt de plukken? Tof? Check dan snel de vacature bij SchaalX hieronder...

De organisatie

Onze samenwerkingspartner SchaalX is dé arbeidsbemiddelaar binnen marketing, communicatie en digital. Sinds 2004 zijn zij succesvol in het verbinden van professionals binnen zowel de (semi)publieke als private sectoren. Hiermee bedienen zij mooie namen als de Rijksoverheid, verscheidene gemeenten, ABN Amro, Ahold Delhaize en Gazelle. Hierin richten ze zich zowel op vaste- als interim posities van medior tot executive niveau, waarnaast ze ook een Young Professional programma hebben. SchaalX is een frisse ondernemende club enthousiastelingen met passie voor actualiteiten, marketingcommunicatie vraagstukken en commerciële drive. Ze bieden veel ontwikkelingsmogelijkheden en geven je de ruimte om te groeien. De cultuur kenmerkt zich als open, informeel en professioneel.

Wat ga je doen?

Als Recruiter Marketing Communicatie ben je een essentiële schakel in het maken van succesvolle matches. Je bent verantwoordelijk voor een continue instroom van passende kandidaten, je begeleid de wervingstrajecten en zorgt ervoor dat alle administratie omtrent de wervingsprocedures op orde is. Daarnaast houd je jezelf bezig met het online en up-to-date houden van de vacatures en bedenk je creatieve wervingsacties om nog meer kandidaten te vinden en te binden. In deze rol zal je zowel het public als profit team ondersteunen in de wervingsacties via alle beschikbare kanalen. Daarnaast krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en bijvoorbeeld evenementen, congressen en borrels bij te wonen. Netwerken is namelijk een belangrijk onderdeel van deze functie. Verder houd jij jezelf ook op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen recruitment en marketing.

Functie eisen

 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in de richting van marketing, commerciële economie, communicatie of human resource management
 • Ongeveer een jaar (commerciële) werkervaring of ervaring uit stage(s)
 • Affiniteit met marketing, actualiteiten en social media
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift
 • Je maakt systemen je snel eigen en bent in staat snel en accuraat te schakelen.

Aanbod

 • Een zeer dynamische functie waarin je de ruimte krijgt om je te ontwikkelen
 • Een goed salaris vanaf zo’n €2.250,- bruto per maand
 • Een bonus als de teamdoelstellingen worden behaald
 • Een telefoon, laptop en reiskostenvergoeding om je werk goed uit te voeren
 • Verschillende interne doorgroeimogelijkheden afhankelijk van jouw wensen en ambitie
 • Werken met de tofste toonaangevende klanten en merken in een fijne werkomgeving.

Contact

Henke van Homoet +31(0)85-1054111

Minke van Dijk

Kan ik je helpen met deze vacature?

Wil je meer informatie over deze vacature en organisatie en/of solliciteren? Mail of bel ons even, dan vertellen we je graag meer!

Mail Telefoon