Recruiter Finance Detachering - Amsterdam

Geplaatst op 8 April

Recruiter Finance Detachering - Amsterdam

Geplaatst op 8 April

Zie jij jezelf werken bij een gespecialiseerd financieel detacheringsbedrijf met veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling naast je dagelijkse werkzaamheden? En wil je dit doen binnen een chille, collegiale en tegelijkertijd professionele werksfeer? Dan is dit de vacature voor jou!

De organisatie

Onze opdrachtgever is actief als detacheringsbedrijf in de bemiddeling binnen de vakgebieden Compliance, Data Science & BI, Trade Finance en Lending. Het interne team is opgedeeld in Business Units per vakgebied en bestaat momenteel uit zo'n 20 gedreven collega's. Deze collega's houden zich bezig met zaken als recruitment, sales en field management. De missie van de organisatie is om de juiste mensen te vinden voor elke organisatie. Hierbij leggen ze veel nadruk op relaties en een persoonlijke aanpak. Daarnaast vinden ze persoonlijke ontwikkeling van hun collega’s ook erg belangrijk. Hiervoor is een eigen ontwikkelingsprogramma ontwikkeld dat zowel de gedetacheerde als de interne collega's kunnen volgen. Er heerst een informele en betrokken sfeer en er zijn nog veel mogelijkheden om te leren en jezelf te ontwikkelen!

Wat ga je doen?

Als Recruiter heb jij een gevarieerde rol. Een belangrijk onderdeel hiervan is het voeren van gesprekken met verschillende kandidaten om te kijken hoe jij hen kunt helpen. Deze koppel jij vervolgens aan één van de openstaande functies bij de opdrachtgevers. Je bent constant bezig met het onderhouden van je relaties met kandidaten en bent op de hoogte van ontwikkelingen in de markt en bij jouw klanten. Je introduceert kandidaten bij klanten, voert hieromheen alle administratieve werkzaamheden uit en bent ook bezig met het schrijven van vacatures. Daarnaast werk jij veel samen met jouw collega’s om te kijken waar de focus qua werving momenteel ligt en om elkaar te helpen. Wanneer jij doorgroeit naar Senior Recruiter coördineer jij het wervingsproces van A tot Z en voer je ook de gesprekken met opdrachtgevers over de specifieke behoefte. Salarisonderhandelingen met de (young) professionals die worden aangenomen horen dus ook bij je werkzaamheden. Daarnaast ben jij dan verantwoordelijk voor het inwerken van junior en medior recruiters. Tot slot kun jij ook bijdragen aan de groei van het bedrijf door bij één van de gerelateerde projecten betrokken te zijn. Ook is er ruimte om het eigen ontwikkelingsprogramma te volgen en je buiten je professionele ontwikkeling ook door te ontwikkelen op persoonlijk vlak!

Functie eisen

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding
  • Ervaring in de arbeidsbemiddeling is een pré, maar geen vereiste
  • Je hebt oprechte interesse in mensen en bent nieuwsgierig naar wat hen drijft
  • Je wil jezelf graag doorontwikkelen en blijven prikkelen.

Aanbod

  • Een salaris tussen de €2.500,- en €3.500,- afhankelijk van je ervaring
  • Een gezamenlijke bonusregeling per team
  • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling a.d.h.v. het eigen programma
  • Laptop, telefoon, reiskostenvergoeding en pensioen
  • Een zeer gezellig team waarmee ook regelmatig wordt geborreld!

Contact

Henke van Homoet +31(0)85-1054111

Minke van Dijk

Kan ik je helpen met deze vacature?

Wil je meer informatie over deze vacature en organisatie en/of solliciteren? Mail of bel ons even, dan vertellen we je graag meer!

Mail Telefoon