Recruiter bij YorTeam - Amsterdam

Geplaatst op 7 Mei

Recruiter bij YorTeam - Amsterdam

Geplaatst op 7 Mei

Ben jij mensgericht, heb jij doorzettingsvermogen en wil jij een groeiende organisatie binnen de IT-detachering versterken? Ben jij nieuwsgierig, doelgericht en wil jij met je collega’s samenwerken om een echte business partner te worden voor de opdrachtgevers. Lees dan verder!

De organisatie

YorTeam is actief als specialistisch detacheringsbureau binnen de IT-sector en is gevestigd in Amsterdam. Zij zoeken ervaren IT-professionals voor zowel tijdelijke als vaste functies bij hun opdrachtgevers. Ze doen er alles aan om de juiste kandidaten voor hun opdrachtgevers te vinden, en denken hierin mee met de klant. Zij werken hard om hun doelen te bereiken, teamwork is voor YorTeam een erg belangrijk aspect in het proces. Dit betekent ook dat jij veel kunt leren van de ervaren collega’s om je heen en jij je op die manier verder kunt ontwikkelen en doorgroeien binnen de organisatie. Binnen YorTeam is er veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, want dit helpt de organisatie verder groeien. Een van tevoren vaststaand pad bestaat er dan ook niet, want deze ontwikkeling bepaal jij. Naast hard werken en intensief samenwerken, worden er ook veel gezellige dingen gedaan met het team, waaronder uitjes naar de sneeuw of de zon! De organisatie is hard aan het groeien en op zoek naar versterking om dit mogelijk te maken!

Wat ga je doen?

Als Recruiter bij YorTeam ben jij het eerste aanspreekpunt voor de IT-professional en zorg jij dat ze bij één van de klanten geplaatst worden, waarin jij samen zult werken met de Accountmanagers (zij voeren klantcontact). Hierbij ben jij verantwoordelijk voor het gehele recruitmentproces, van eerste intake tot aanname. Jij vindt de beste mensen door te zoeken naar kandidaten op verschillende wervingskanalen zoals LinkedIn, vacaturebanken en de uitgebreide eigen database. Je voert competentiegerichte interviews, waarbij je kandidaten veel vragen stelt over hun drijfveren en beweegredenen en je hierdoor de juiste kandidaat weet te selecteren. Ook na het proces van plaatsing begeleid jij de kandidaat en onderhoud jij de relaties, primair met de gedetacheerde kandidaten, maar in sommige gevallen ook met opdrachtgevers. Dit doe jij allemaal samen met jouw team van recruiters en het team van accountmanagers. Het is de perfecte startfunctie voor een Sourcer of Recruiter, die zich echt wil specialiseren in de kandidaat zijde. Op termijn is er ook de mogelijk om door te groeien tot senior recruiter, accountmanager of teammanager, compleet afhankelijk van jouw ambitie!

Functie eisen

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau
 • Enige commerciële werkervaring is een pré
 • ervaring binnen de arbeidsbemiddeling is helemaal mooi meegenomen
 • Je bent communicatief sterk en weet hoe je anderen kunt overtuigen
 • Je bent een doorzetter, een gedreven teamspeler, en doet altijd je best om samen het beste resultaat neer te zetten
 • Je wilt jezelf graag ontwikkelen en staat ervoor open om veel te leren!

Aanbod

 • Je ontvangt een mooi salaris vanaf €2.200 per maand op basis van eerdere werkervaring
 • Een mooie bonus op basis van zowel individuele als teamprestaties
 • Toffe uitjes en trips met collega’s wanneer de doelen worden gehaald
 • Een pensioenregeling en opleidingsbudget
 • Ieder jaar 30 vakantiedagen om naast het harde werken rust te pakken
 • Dagelijks een verzorgde lunch
 • Doorgroeimogelijkheden in verschillende richtingen afhankelijk van jouw ambitie!

Contact

Interesse in deze toffe vacature bij YorTeam? Neem dan snel contact op met Henke van Homoet (06-46793381 / henke@timetohire.nl)!

Minke van Dijk

Kan ik je helpen met deze vacature?

Wil je meer informatie over deze vacature en organisatie en/of solliciteren? Mail of bel ons even, dan vertellen we je graag meer!

Mail Telefoon