Over ons

Wie we zijn

Wij zijn gespecialiseerd in IT Recruitment. Als team werken we samen om IT-specialisten te verbinden met organisaties in Nederland. Wij hebben een diepgaande kennis en met elkaar 200 jaar ervaring in recruitment.

Onze kernwaarden zijn vertrouwen, samenwerken, ambitie, duurzaamheid & ondernemerschap. Met deze waarden zijn wij succesvol in onze dienstverlening en benaderen onze opdrachtgevers ons keer op keer om de werving van goede IT professionals voor hun op te starten.

Waar wij goed in zijn

Zorgen dat mensen geluk in een nieuwe baan of opdracht vinden, daar zijn we goed in. Een nieuwe baan vinden die echt bij je past, of de juiste medewerker vinden? Dit kost tijd en is geen eenvoudige klus. Veel tijd steken wij dan ook in het uitbreiden en onderhouden van ons netwerk, zowel nieuwe/bestaande opdrachtgevers als IT-specialisten We springen graag in de auto om kennis te maken, of nodigen je uit op ons kantoor, net wat jou past. Wij zetten ons voor 200% in voor de ideale match! Doen wat je zegt, zo zijn we samen succesvol.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Wij maken graag kennis!

Email Telefoon Linkedin