Network DevOps Designer - Rotterdam

Geplaatst op 25 Maart

Network DevOps Designer - Rotterdam

Geplaatst op 25 Maart

Als Network DevOps Designer ben je verantwoordelijk voor de continue ontwikkeling van de beheersomgeving voor het netwerk van deze ISP. De IP core en FttH access zit in het hart van de dienstverlening waarbij jij verantwoordelijk bent om het netwerk beter beheersbaar maken. Je stapt in aan de vooravond van grote vernieuwingen en je ontwikkel skills zullen dan ook op de proef worden gesteld.

De organisatie

Onze opdrachtgever is een Nederlands telecombedrijf gespecialiseerd in het leveren van internet, televisie, telefonie en mobiele diensten. Ze hebben netwerken door heel Nederland en leggen voortdurend nieuwe netwerken aan, voornamelijk in randstedelijke gebieden en buitengebieden. Net als voor de 700.000 woningen en bedrijven die al op het netwerk zijn aangesloten maken ze zo voor steeds meer mensen snel internet toegankelijk.

Wat ga je doen?

Als Netwerk designer ben je verantwoordelijk voor de ontwikkelingen van het netwerk en wat de motor van de organisatie is. Er zijn allerlei plannen de komende jaren waaronder het geheel opbouwen van een nieuw netwerk. Jij gaat daar aan meebouwen waardoor het huidige netwerk er over een paar jaar geheel anders eruit gaan zien. Taken: verantwoordelijk voor het optimaliseren van het netwerk, In samenwerking met architecten het netwerk naar een hoger niveau tillen, High level en low level designs maken voor vernieuwingen in het netwerk, Troubleshooten, Het proactief oplossen van incidenten, Aansturen van leveranciers, Verbetervoorstellen aandragen en uitvoeren met het team, Het doorvoeren van wijzigingen, Deelnemen aan optimalisatieprojecten;

Functie eisen

  • HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 5 jaar ervaring binnen een soortgelijke functie
  • Ervaring binnen een ISP
  • Kennis van CISSP en Linux is een pre
  • Je bent communicatief, een teamplayer en innovatief

Aanbod

  • Een salarisindicatie van €4000 - €5000 per maand (40 uur)
  • 25 vakantiedagen
  • Reiskostenvergoeding
  • Opleidingsmogelijkheden

Contact

Heb je interesse in deze functie of wil je simpelweg meer horen? Laat het vooral weten en mail naar joost@metrix-it.nl, of contacteer me op 06-24466366.

Minke van Dijk

Kan ik je helpen met deze vacature?

Wil je meer informatie over deze vacature en organisatie en/of solliciteren? Mail of bel ons even, dan vertellen we je graag meer!

Mail Telefoon