Medior/Senior Recruiter Finance - Amsterdam

Geplaatst op 16 Februari

Medior/Senior Recruiter Finance - Amsterdam

Geplaatst op 16 Februari

Heb jij ervaring binnen de arbeidsbemiddeling en haal jij energie uit het vinden, binden en spreken van kandidaten? Heb jij affiniteit met de financiële sector en wil jij werken binnen een snelgroeiende en informele organisatie? Dan is deze vacature misschien wel geschikt voor jou!

De organisatie

Onze opdrachtgever is een detacheringsbureau gevestigd in Amsterdam dat zich heeft gespecialiseerd in de financiële sector. Momenteel zijn ze met name sterk in het bemiddelen van hypotheekspecialisten. Ze werven financiële professionals, leiden ze verder op en plaatsen deze bij de opdrachtgever die het beste past. Door hun jarenlange ervaring in de financiële markt beschikken zij over veel kennis van de markt en weten zo een goede match te maken. Betrokkenheid bij de kandidaat staat hoog in het vaandel, en er wordt veel geïnvesteerd in persoonlijke groei. De sfeer intern is gezellig en gemoedelijk, iedereen kan zichzelf zijn en krijgt de ruimte om te groeien. Successen worden het liefst samen gevierd en ook worden (normaal gesproken) buiten werktijd regelmatig uitjes georganiseerd!

Wat ga je doen?

Als Recruiter ben jij verantwoordelijk voor het vinden van nieuw talent voor ofwel de eigen organisatie om te detacheren of direct voor de aanvraag van de klant. Jouw dagelijkse bezigheden bestaan uit het sourcen van nieuwe kandidaten en vervolgens het kennismaken met deze kandidaten. In deze tijd gebeurt dat veelal via Microsoft Teams. Door jouw goede communicatieve vaardigheden en enthousiasme weet jij de kandidaat te overtuigen. Als de kandidaat geschikt is, ben jij hierna ben jij verantwoordelijk voor de rest van het traject, waaronder het voorstellen van de kandidaat bij de opdrachtgever en de plaatsing zelf. Het team bestaat momenteel uit vier gedreven recruiters, een HR consultant, een marketeer, een jobcoach en de twee oprichters. Hierdoor zijn er veel interne doorgroei mogelijkheden en ook kansen om een eigen team te gaan leiden. De collega's streven ernaar elkaar iedere dag beter te willen maken, en de organisatie is aan het groeien dus er zijn veel (ontwikkelings)mogelijkheden!

Functie eisen

 • Je beschikt over aantoonbaar hbo werk- en denkniveau
 • Minimaal 2 jaar ervaring in recruitment, ervaring met finance profielen is een sterke pré
 • Je hebt affiniteit met de bancaire of financiële sector
 • Je hebt drive en gogme: als een proces anders of beter kan, dan doe je dit ook en neem je anderen hierin mee!

Aanbod

 • Een mooi salaris tussen de €3.000 en €5.000, o.b.v. een 40-urige werkweek
 • Een (ongelimiteerde) bonusregeling
 • Telefoon en laptop
 • Reiskostenvergoeding óf OV-chipkaart
 • 21 vakantiedagen
 • Veel ontwikkelingsmogelijkheden
 • Werken met een gezellig en gedreven team, met eens in de zoveel tijd een borrel!

Contact

Henke van Homoet +31(0)85-1054111

Minke van Dijk

Kan ik je helpen met deze vacature?

Wil je meer informatie over deze vacature en organisatie en/of solliciteren? Mail of bel ons even, dan vertellen we je graag meer!

Mail Telefoon