Lead Monteur Autonomous Mobile Robot - Den Haag

Geplaatst op 8 Juni

Lead Monteur Autonomous Mobile Robot - Den Haag

Geplaatst op 8 Juni

Ben jij innovatief en maak jij graag impact? Lijkt het je gaaf om een nieuwe Autonomous Mobile Robot verder te bouwen en ontwikkelen? Dan is dit een prachtige kans voor jou!

De organisatie

Onze samenwerkingspartner Weighpack International uit Den Haag is al jaren bekend als internationaal opererende machinebouwer, die hoogwaardige en innovatieve verpakkingsmachines voor technische producten ontwikkelt, bouwt en onderhoudt. Sinds kort hebben ze ook de 'Karter' ontwikkeld, een revolutionaire Autonomous Mobile Robot, waarmee ze pallets tot 1500 kg kunnen transporteren.

Wat ga je doen?

Met de Karter heeft Weighpack International een fantastisch product in handen. Deze slimme AMR (Autonomous Mobile Robot) kan tot wel 1500kg tillen en functioneert perfect bij extreme weersomstandigheden. Hiermee worden veel interne logistieke uitdagingen bij klanten overwonnen. De eerste prototypes zijn gebouwd, nu wordt het tijd voor de volgende fase. En dit is precies waar we jou voor nodig hebben! Waar jouw collega verantwoordelijk is voor het sales gedeelte, ga jij de interne kartrekker worden voor de Karter. Je zorgt ervoor dat de Karter verder gebouwd en verbeterd gaat worden. Je doet slimme aanpassingen, komt met verbetervoorstellen, je vertaald feedback van klanten door in nieuwe toepassingen en je test nieuwe ideeën uit. Daarbij stuur je het interne team van mechatronica monteurs op de werkvloer aan. Met elkaar zorg je ervoor dat er straks geen bedrijf meer om de Karter heen kan!

Functie eisen

  • Je bent in het bezit van een afgeronde MBO/HBO-opleiding mechatronica, robotica, werktuigbouwkunde of vergelijkbaar
  • Een rol van meewerkend voorman/voorvrouw is jou op het lijf geschreven
  • Je hebt al enige jaren technische werkervaring in een innovatieve werkomgeving opgedaan

Aanbod

  • Een salaris passend bij jouw werkervaring, ergens tussen de 3000 - 4000 euro per maand
  • Werken in een dynamische en familiaire setting
  • Een rol waarbij je mee kunt groeien met de ontwikkeling van de Karter
  • Een organisatie waarbij veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling

Contact

Vragen over de Karter of de inhoud van de functie? Neem contact op met Bas Drost via 06-57562551 / bas.drost@techteam.nl.

Minke van Dijk

Kan ik je helpen met deze vacature?

Wil je meer informatie over deze vacature en organisatie en/of solliciteren? Mail of bel ons even, dan vertellen we je graag meer!

Mail Telefoon