IT Recruitment Business Partner - Amsterdam (Remote kan)

Geplaatst op 25 Maart

IT Recruitment Business Partner - Amsterdam (Remote kan)

Geplaatst op 25 Maart

Heb jij ervaring met 360 graden recruitment en ben jij wel thuis in de IT-markt? Maar heb jij geen zin meer in koude sales en wel nog de ambitie om een warme portefeuille van klanten verder te helpen en hierbij jouw eigen team op te bouwen? Lees dan snel verder!

De organisatie

De organisatie is start-up en een werkzaam in de IT-consultancy en helpt bedrijven om waarde te creëren met hun digitale strategie. Ze bieden verschillende diensten waarmee ze bedrijven helpen met digitale innovatie. Hierbij focussen zij op het creëren van waarde samen met bedrijven, zodat deze dit later zelfstandig verder kunnen uitbouwen. Ze begrijpen hoe o.a. cloud platformen kunnen bijdragen aan het succes van een organisatie, maar dat dit niet mensen en processen kan vervangen. Alle medewerkers hebben veel kennis van het vakgebied en delen dit graag met de opdrachtgevers. Daarnaast vullen ze detacheringsvraagstukken in vanuit eigen specialistische capaciteit.

Wat ga je doen?

Als Recruitment Business Partner houd jij je bezig met het gehele proces van recruitment, zowel aan kandidaat- als klantzijde. Jij bent verantwoordelijk voor het plaatsen van de juiste kandidaten bij de brede portefeuille opdrachtgevers. Daarnaast neem jij proactief de beste IT Consultants uit de markt aan om de eigen consultancy diensten uit te breiden. De focus ligt veelal op de bemiddeling van Cloud en DevOps Engineers om klanten verder te helpen met hun technische ontwikkeling. Daarnaast houd jij je bezig met het organiseren van evenementen en meet-ups, welke gericht zijn op het delen van kennis. Binnen jouw functie krijg jij de mogelijkheid om zelf een team op te bouwen van Recruitment Consultants als jouw ambitie hier ligt. Er zijn namelijk meerdere doorgroeimogelijkheden mogelijk.

Functie eisen

  • Je beschikt over minstens een jaar ervaring 360 graden recruitment
  • Ervaring met de IT-markt is een sterke pré
  • Je bent een energiek en gedreven persoon
  • Je hebt de eagerness om een nee in een ja te veranderen.

Aanbod

  • Een salaris van tussen de €2.500,- en €4.000,- o.b.v. ervaring
  • Een zeer aantrekkelijke bonusstructuur waarmee je je salaris minstens kunt verdubbelen
  • Werken in een start-up omgeving zonder corporate cultuur
  • Vakinhoudelijk veel leren van zeer sterke IT-professionals om je heen
  • De potentie om samen met de oprichters je eigen ‘winkel’ te runnen!

Contact

Henke van Homoet +31(0)85-1054111

Minke van Dijk

Kan ik je helpen met deze vacature?

Wil je meer informatie over deze vacature en organisatie en/of solliciteren? Mail of bel ons even, dan vertellen we je graag meer!

Mail Telefoon