Corporate Recruiter bij Financiële Detacheerder - Amsterdam

Geplaatst op 8 April

Corporate Recruiter bij Financiële Detacheerder - Amsterdam

Geplaatst op 8 April

Heb jij al ervaring opgedaan als Recruiter en wil jij je door ontwikkelen richting corporate recruitment? Lijkt het jou leuk om één van de tofste en meest innovatieve financiële detacheerders te helpen groeien en je naast operationeel recruitment ook op strategisch vlak bezig te houden? Lees dan snel verder!

De organisatie

Onze opdrachtgever is actief als detacheringsbedrijf in de bemiddeling binnen de vakgebieden Compliance, Data Science & BI, Trade Finance en Lending. Het interne team is opgedeeld in Business Units per vakgebied en bestaat momenteel uit zo'n 20 gedreven collega's. Deze collega's houden zich bezig met zaken als recruitment, sales en field management. De missie van de organisatie is om de juiste mensen te vinden voor elke organisatie. Hierbij leggen ze veel nadruk op relaties en een persoonlijke aanpak. Daarnaast vinden ze persoonlijke ontwikkeling van hun collega’s ook erg belangrijk. Hiervoor is een eigen ontwikkelingsprogramma ontwikkeld dat zowel de gedetacheerde als de interne collega's kunnen volgen. Er heerst een informele en betrokken sfeer en er zijn nog veel mogelijkheden om te leren en jezelf te ontwikkelen!

Wat ga je doen?

Als Corporate Recruiter zorg jij ervoor dat het bedrijf aan de beste nieuwe werknemers komt, zodat zij verder door kunnen groeien. Je bent veel in gesprek met kandidaten en je beoordeelt of hun ambities en drijfveren passen bij de cultuur en ambities van het bedrijf. Jij houdt je bezig met het zoeken van de juiste kandidaten via online kanalen en het werven en selecteren van de juiste werknemers. Daarnaast verzorg jij een nieuwe ‘talent acquisition’ strategie en houd jij je bezig met zaken als employer branding en online marketing. Uiteraard blijf jij op de hoogte van ontwikkelingen in de markt en van andere teams binnen het bedrijf, zodat jij deze een helpende hand kunt toereiken. Kortom, een zeer veelzijdige rol dus!

Functie eisen

 • Een afgeronde WO-opleiding
 • Minimaal een jaar ervaring als (Corporate) Recruiter of een vergelijkbare rol
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Je bent bekend met sourcing via LinkedIn en andere kanalen
 • Je wilt jezelf doorontwikkelen!

Aanbod

 • Salaris tussen de €2.850,- en €3.150,-
 • Een laptop, telefoon, reiskostenvergoeding en pensioen
 • Ruime ontwikkel mogelijkheden binnen het eigen trainingsprogramma
 • De mogelijkheid om mee te bouwen aan een van de leukste detacheringsclubs
 • Een uitdagende corporate recruitment functie waarbij je meer doet dan alleen sourcen
 • De ruimte om je ook op arbeidsmarktcommunicatie vlak bezig te houden
 • Een zeer collegiaal en gezellig team vol gedreven (young) professionals!

Contact

Henke van Homoet +31(0)85-1054111

Minke van Dijk

Kan ik je helpen met deze vacature?

Wil je meer informatie over deze vacature en organisatie en/of solliciteren? Mail of bel ons even, dan vertellen we je graag meer!

Mail Telefoon