Corporate Recruiter bij EDCO - Eindhoven

Geplaatst op 6 Januari

Corporate Recruiter bij EDCO - Eindhoven

Geplaatst op 6 Januari

Lijkt het jou gaaf om recruitment op de kaart te zetten binnen een internationale familieorganisatie die ook nog eens ontzettend gezellig is? Zijn woorden als ownership en innovatie jou op het lijf geschreven en ben jij een geboren netwerker? Heb jij al ruime ervaring opgedaan als recruiter en heb jij een duidelijke visie op het recruitmentvak om recruitment vanaf scratch op te zetten bij EDCO? Lees dan snel verder!

De organisatie

EDCO is een grote internationale handelsonderneming die is opgericht in 1978. Ze richten zich voornamelijk op de non-food sector en beschikken over 20.000 verschillende producten.Het bedrijf bestaat momenteel uit zo’n 400 werknemers, verspreid over het hoofdkantoor in Eindhoven en het kantoor in Deurne. Er heerst een gezellige Brabantse sfeer en een hoge mate van collegialiteit. De lijnen zijn kort en de omgeving is erg dynamisch, er is dus veel ruimte voor eigen initiatief. De medewerkers van Edco zijn er niet vies van om de handen uit de mouwen te steken en zijn continu bezig om de organisatie te moderniseren en te professionaliseren. Wat betreft recruitment valt er nog veel op te bouwen en te vernieuwen, dus ben jij vrij om hierin initiatief te nemen en dit vorm te geven. EDCO heeft een behoorlijke groeiambitie, dus het is aan jou als Corporate Recruiter om daar het juiste talent voor te vinden!

Wat ga je doen?

In de rol van Corporate Recruiter ben jij bezig met het vormgeven van de plannen op het gebied van recruitment, voor de korte termijn maar ook de langere termijn. Variërend van thema’s als Campus Recruitment, Employer Branding en Talentpooling.Dagelijks houd jij je bezig met het vinden van het juiste talent via LinkedIn en andere kanalen om de juiste kandidaten aan EDCO te binden. Dit betreft functies voor verschillende afdelingen van de organisatie, van Inkoper tot Finance Manager. Hierdoor is de functie erg divers en kom jij met veel verschillende mensen in contact. Met jouw skills weet jij de juiste mensen aan het bedrijf te binden zodat de groeiambitie gerealiseerd kan worden!Dit doe je natuurlijk niet helemaal alleen, maar met hulp van je collega’s! Je komt terecht in een nieuw team, waarin jij nauw samenwerkt met de HR directeur, de HR adviseur en een HR Business Partner. Daarnaast communiceer jij ook veel met de marketing afdeling om campagnes op de juiste manier uit te rollen.De functie is nog erg zelf te vormen, dus jij krijgt veel vrijheid om initiatief te tonen en de functie zo in te vullen zodat jij er energie van krijgt!

Functie eisen

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 5 jaar recruitmentervaring waarvan in ieder geval 2 jaar als Corporate Recruiter.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Als persoon ben jij ondernemend, daadkrachtig en neem je initiatief
 • Je bent een stevige sparringpartner richting directie en andere stakeholders
 • Duidelijke visie op het recruitmentvak.

Aanbod

 • Salaris tussen de €4.000,- en €4.500,- o.b.v. een werkweek van 40 uur
 • Premievrij pensioen
 • Telefoon en laptop van de zaak
 • 25 vakantiedagen, aan te vullen met een extra vrije dag per kwartaal niet ziek zijn en een bonus van €450,- netto bij een jaar niet ziek
 • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen en opleidingen
 • Verschillende leuke uitjes door het jaar heen
 • Een rol waarin jij je creativiteit en ondernemerschap kwijt kan!.

Contact

Paco de Heij +31(0)85-1054111

Minke van Dijk

Kan ik je helpen met deze vacature?

Wil je meer informatie over deze vacature en organisatie en/of solliciteren? Mail of bel ons even, dan vertellen we je graag meer!

Mail Telefoon