Corporate IT recruiter - Amsterdam

Geplaatst op 16 Augustus

Corporate IT recruiter - Amsterdam

Geplaatst op 16 Augustus

Ben jij een recruiter met ervaring in het aannemen van IT talent? Ben je creatief, ondernemend, resultaatgericht en zelfstandig in het runnen van je recruitment processen? Dan komen we graag met je in contact! Je gaat aan de slag met het vinden van de beste Microsoft professionals, bent onderdeel van een dynamische, internationale omgeving en je hebt enorme energie en drive om te zorgen voor groei binnen deze organisatie.

De organisatie

Dit bedrijf is een Technologie Consultancy bedrijf van 7,500 tech experts, actief in 18 landen binnen de EMEA-regio. In Nederland bestaan zij uit zo’n 250 experts die van dag tot dag hun opdrachtgevers helpen bij het creëren van waarde door toepassing van technologie. Zij geloven bij deze organisatie in Technology for People, een missie die als voornaamste doel heeft om technologie toe te passen zodat het een positief effect heeft op de werknemers, de werknemers van hun opdrachtgevers, en hun eindgebruikers. Er zijn intern korte communicatielijnen, er heerst een open cultuur en is er veel ruimte voor eigen initiatief. Naast het feit dat er hard gewerkt wordt, is er ook voldoende ruimte voor (online) borrels, uitjes en activiteiten.

Wat ga je doen?

In deze rol werk je samen met andere recruiters aan de werving van nieuwe Microsoft professionals om de ambitieuze groeidoelstellingen van deze organisatie te kunnen realiseren. Je adviseert het management hoe zij de beste cloud en data consultants vinden, weet ze aan te binden, werkt aan hun Employer Brand en zorgt voor een continu volle pipeline van interessante kandidaten met kennis van de nieuwste technologie. Door je ervaring als Tech recruiter weet jij als geen ander hoe tech recruitment werkt en ben je zelf in control over de verschillende processen. Naast het inzetten van je netwerk ben je bezig met sourcen, social media recruitment, netwerken, referral recruitment, evenementen en het aanboren van alternatieve wervingskanalen. Je doet (online) interviews, staat in contact met verschillende interne stakeholders en je zet je eigen (recruitment) strategie op, door middel van o.a. marktevaluatie.

Functie eisen

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in de richting van HR of een commerciële opleiding.
 • Je hebt bij voorkeur 3+ jaar werkervaring binnen recruitment.
 • Ervaring met het werven van Microsoft professionals is een pré.
 • Je bent resultaatgericht, flexibel, gedreven en beschikt over overtuigingskracht.
 • Je bent representatief en communicatieve vaardig en beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je bent data driven, output gedreven en neemt graag initiatief.

Aanbod

 • Salaris €3000 - 5000 per maand afhankelijk van jouw kennis en ervaring
 • Bonus systeem
 • Samenwerking en kennisdeling met een gedreven en enthousiast team van recruiters
 • Een leaseauto (of mobiliteitsvergoeding)
 • Een open cultuur met veel ruimte voor eigen initiatief en zelfstandigheid
 • Vast contract vanaf dag 1
 • Flexibiliteit.

Contact

Enthousiast geworden over deze functie. Neem snel contact met mij op: sebastiaan.vandenmeiracker@timeothire.nl of 06-36543025

Minke van Dijk

Kan ik je helpen met deze vacature?

Wil je meer informatie over deze vacature en organisatie en/of solliciteren? Mail of bel ons even, dan vertellen we je graag meer!

Mail Telefoon