Controls Engineer - Oosterhout

Geplaatst op 20 April

Controls Engineer - Oosterhout

Geplaatst op 20 April

Jouw software expertise inzetten op fantastische moderne projecten binnen de procesindustrie? Al enige ervaring op het gebied van PLC, HMI en SCADA, en gedreven om samen met ons verder te bouwen aan onze internationale vooruitstrevende organisatie? Lees dan verder!

De organisatie

Over Tanis Tanis Confectionery is een internationale onderneming die procesinstallaties en machines voor de voedingsmiddelenindustrie ontwerpt en produceert. Hierbinnen zijn we, in verschillende werelddelen, marktleider op het vlak van suikerverwerking, ofwel snoepgoed! We zijn echt een familiebedrijf, wat je terugziet in de sfeer en fijne manier van intern samenwerken. Samen groeien we hard, waardoor onze organisatie continu in beweging is. Om onszelf te blijven ontwikkelen zoeken we naar verbeteringen in hoe onze lijnen en organisatie functioneren. Je nieuwe ideeën zijn daarom altijd welkom! Zo voldoen we alsmaar beter aan de vaak dynamische projectvragen vanuit onze klanten, waarbij internationaal samenwerken bij de dagelijkse gang van zaken hoort en de creatieve, oplossingsgerichte input van onze medewerkers ons onderscheidt van anderen.

Wat ga je doen?

Wat ga je doen? Specificeren van de hardware eigenschappen ten behoeve van de inkoop van de hardware; Ontwerpen van de software d.m.v. het opstellen van een functionele beschrijving ontwikkelen en schrijven van PLC-programmatuur voor onze procesinstallaties en machine installaties, zoals PLC, HMI en SCADA-software applicaties; Afnemen van de installatie op soft- en hardware gebied d.m.v. een FAT test; Het verzorgen en beheren van de projectdocumenten; In bedrijfstellen van onze procesinstallaties meestal internationaal in samenwerking met een Site Manager en Commissioning engineers. Je reist hiervoor circa 25% van de tijd; Ondersteunen van de afdeling Field Service & Commissioning op het gebied van de besturing; Je stuurt derde partijen die hierbij betrokken zijn strak aan, zodat de projecten op tijd en binnen budget gerealiseerd worden. Over Tanis Tanis Confectionery is een internationale onderneming die procesinstallaties en machines voor de voedingsmiddelenindustrie ontwerpt en produceert. Hierbinnen zijn we, in verschillende werelddelen, marktleider op het vlak van suikerverwerking, ofwel snoepgoed! We zijn echt een familiebedrijf, wat je terugziet in de sfeer en fijne manier van intern samenwerken. Samen groeien we hard, waardoor onze organisatie continu in beweging is. Om onszelf te blijven ontwikkelen zoeken we naar verbeteringen in hoe onze lijnen en organisatie functioneren. Je nieuwe ideeën zijn daarom altijd welkom! Zo voldoen we alsmaar beter aan de vaak dynamische projectvragen vanuit onze klanten, waarbij internationaal samenwerken bij de dagelijkse gang van zaken hoort en de creatieve, oplossingsgerichte input van onze medewerkers ons onderscheidt van anderen.

Functie eisen

  • Wie jij bent: Een afgeronde mbo+/hbo-opleiding richting Elektrotechniek/ Industriële Automatisering of Mechatronica
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur ook in een internationale omgeving. Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Je bent flexibel, want je zal circa 25% van de tijd reizen en bent dan 3 à 4 weken van huis. Je hebt kennis van en/of ervaring met: PLC en HMI-besturingen bijvoorbeeld Rockwell RS Logix 5000 of Siemens Step 7 / Tia portal
  • Meet- en regeltechniek
  • Servotechniek

Aanbod

  • Wij bieden jou: Een unieke werkomgeving met gezellige, hardwerkende collega’s die passie hebben voor mooie techniek
  • Een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring
  • Pensioenregeling
  • Een laptop en een mobiele telefoon
  • Reiskostenvergoeding
  • Vitaliteitsprogramma.

Contact

Kai Bosma 0636373642

Minke van Dijk

Kan ik je helpen met deze vacature?

Wil je meer informatie over deze vacature en organisatie en/of solliciteren? Mail of bel ons even, dan vertellen we je graag meer!

Mail Telefoon