Consultant IT bij Brunel - Rotterdam/Utrecht/Eindhoven

Geplaatst op 14 Juni

Consultant IT bij Brunel - Rotterdam/Utrecht/Eindhoven

Geplaatst op 14 Juni

Zie jij jezelf wel werken voor een organisatie waar ondernemerschap hoog in het vaandel staat en waar jij groei kan bewerkstelligen in een innovatieve markt? Heb jij daarnaast kennis van IT en ben jij bereid dat stapje extra te geven? Dan is deze functie wat voor jou!

De organisatie

Brunel is een internationale detacheringsorganisatie die actief is in 44 landen over de hele wereld in verschillende disciplines, waaronder Finance, IT en Legal. De organisatie is erg ambitieus. Professionele en persoonlijke groei staan centraal en hiervoor worden de medewerkers tal van ontwikkelingsmogelijkheden geboden.Als Sales Consultant Infra kom je te werken in de Business Line IT, welke de afgelopen jaren hard is gegroeid en nog steeds hard aan het groeien is! Je komt te werken in een grote organisatie met wereldwijd meer dan 10.000 werknemers, maar in een klein, jong team bestaande uit in totaal 5 collega’s. Je werkt nauw samen en er heerst een betrokken sfeer, zowel binnen het team als in de gehele organisatie, en er worden (normaal gesproken) regelmatig leuke uitjes georganiseerd!

Wat ga je doen?

Als Consultant Infra ben jij continu bezig met het maken van de juiste match. Dit doe jij vanuit een 360-graden rol, waarbij jij je bezig houdt met zowel klanten als kandidaten. Het portfolio van opdrachtgevers is heel variërend, dit varieert van overheden en ministeries tot Fortune 500 organisaties. Het is dus aan jou om voor elk soort opdracht de meest geschikte vakspecialist te vinden.Enerzijds ben jij bezig met het creëren van new business door nieuwe opdrachten binnen te halen, maar anderzijds houd jij je ook bezig met onderhouden van bestaande accounts. Het onderhouden en uitbreiden van jouw netwerk aan klanten en opdrachtgevers staat hierbij centraal.Bij jouw werkzaamheden word jij vrijgelaten om dit te doen op de manier waarop op jij dat wil, als de doelen maar behaald worden. Hierdoor kun jij binnen deze rol dus je business op jouw eigen manier inrichten!

Functie eisen

 • Minimaal een HBO-diploma
 • Minimaal 2 jaar ervaring op het gebied van sales, liefst in de arbeidsbemiddeling (360 graden functie mag ook)
 • Kennis van IT van of affiniteit met IT
 • Goede communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht
 • Groeiambitie, op professioneel en persoonlijk niveau.

Aanbod

 • Salaris tussen de €2.750 en €4.000 o.b.v. 40 uur, afhankelijk van jouw ervaring
 • Bonusregeling
 • Pensioenregeling
 • Leaseauto
 • Collectiviteitskorting op individuele verzekeringen
 • Veel ontwikkelingsmogelijkheden en een opleidingstraject dat speciaal voor jou gemaakt is.

Contact

Paco de Heij +31(0)85-1054111

Minke van Dijk

Kan ik je helpen met deze vacature?

Wil je meer informatie over deze vacature en organisatie en/of solliciteren? Mail of bel ons even, dan vertellen we je graag meer!

Mail Telefoon