Consultant Finance & Risk bij Brunel - Amsterdam

Geplaatst op 14 Juni

Consultant Finance & Risk bij Brunel - Amsterdam

Geplaatst op 14 Juni

Vind jij het leuk om te ondernemen met de middelen en voorzieningen van een grote internationale organisatie achter je? Krijg jij energie van het uitdiepen van klantrelaties en actief aan de slag te gaan met cross selling vanuit verschillende business lines? Haal jij daarnaast ook voldoening uit het werken met inhoudelijk sterke kandidaten en vind je het leuk je te verdiepen in financiële materie? Lees dan vooral verder!

De organisatie

Brunel is een internationale detachering- en projectorganisatie met wereldwijd meer dan 13.000 medewerkers. De organisatie zet over de hele wereld professionals in op projecten binnen diverse vakgebieden, van Finance tot IT tot Marketing & Communicatie.Voor de afdeling Finance & Risk, specifiek voor het team Accounting & Reporting zoeken wij een energieke Consultant! De tak Finance & Risk richt zich op de bemiddeling van financiële professionals met meer dan 3 jaar ervaring.Het team Accounting & Reporting is jong, de sfeer is erg goed en de collega's zijn nauw betrokken bij elkaar. Omdat de professionals waarmee je werkt soms wat droog kunnen zijn houdt het team de humor er goed in!

Wat ga je doen?

In de rol van Consultant ga je je richten op het uitbreiden van het bestaande klantenbestand binnen Accounting & Reporting. Er zijn veel lauwwarme contacten aanwezig bij klanten van de andere business lines waardoor je snel een goed gevulde klantenportefeuille kan opbouwen. Ook is de verwachting dat er op korte termijn veel vraag zal komen vanuit de overheid, een mooie kans dus! Naast het stuk Sales ga je je ook bezighouden met een deel recruitment. Je zoekt, vindt en spreekt kandidaten die jij opneemt in je netwerk voor gave projecten die interessant voor hun ervaring en ontwikkeling. Wanneer je een professional op een mooie project bij een van de A-klanten plaatst verzorg je de gehele HR-cyclus, je voert voortgangsgesprekken, beoordelingsgesprekken en bent betrokken bij ontwikkelplannen van de professionals.

Functie eisen

 • Afgeronde hbo-/wo-opleiding
 • Minimaal 1 jaar ervaring in recruitment (liefst 360 graden)
 • Je bent een doorzetter en iemand die initiatiefrijk is
 • Intrinsieke motivatie om je te verdiepen in financiële trends zoals bijvoorbeeld Business Intelligence
 • Als persoon ben jij ondernemend, houd je van werken op een hoog tempo en vind je het leuk om buiten werk ook af en toe gezelligheid op te zoeken met je collega's tijdens feestjes of andere uitjes.

Aanbod

 • Een uitstekend basissalaris tussen de €2.500,- en de €4.000,- op basis van 40 uur
 • Hele mooie bonusstructuren waardoor je dit basissalaris een flinke boost kunt geven
 • Laptop, telefoon en andere voorzieningen om jou zo goed mogelijk je werk te kunnen laten doen
 • Een extreem uitgebreid trainingsaanbod en een op maat gemaakt ontwikkelplan zodat niets jouw ontwikkeling in de weg staat
 • Leaseauto
 • Goede pensioenregeling
 • Tal van doorgroeimogelijkheden, zowel nationaal als internationaal
 • 26 vakantiedagen en bij het winnen van de competitie een wintersportvakantie.

Contact

Minke van Dijk

Kan ik je helpen met deze vacature?

Wil je meer informatie over deze vacature en organisatie en/of solliciteren? Mail of bel ons even, dan vertellen we je graag meer!

Mail Telefoon