Consultant Engineering - Zwolle / Assen

Geplaatst op 23 Februari

Consultant Engineering - Zwolle / Assen

Geplaatst op 23 Februari

Heb jij al ervaring binnen de arbeidsbemiddeling of wil jij aan de slag in een commerciële omgeving? Weet jij voor jezelf kansen te creëren en zie jij jezelf werken in de technische branche waar veel ruimte is voor ontwikkeling? Lees dan verder!

De organisatie

Onze opdrachtgever is een adviesbureau voor technische projectondersteuning gevestigd in het noorden van het land. Op deze manier dragen zij bij aan de realisatie van uitdagende en innovatieve technische projecten, voor klanten op regionaal en landelijk niveau. Dit doen zij in verschillende vakgebieden, waaronder werktuigbouwkunde, elektrotechniek, civiele techniek en bouwkunde. Binnen het bedrijf heerst een collegiale, no-nonsense en resultaatgerichte sfeer. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en er wordt veel aandacht besteed aan begeleiding en ontwikkeling van medewerkers. Daarnaast worden er natuurlijk regelmatig teamuitjes georganiseerd!

Wat ga je doen?

Als Consultant ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden van het contact met klanten en kandidaten binnen een bepaalde technische markt. Hierbij houd jij je bezig met beheren en uitbouwen van bestaande klanten, maar ook het binnenhalen van nieuwe opdrachten. Je spreekt hiervoor veel mensen en verricht regelmatig een bedrijfsbezoek. Vervolgens zoek jij voor deze opdrachtgevers de geschikte kandidaat, door het voeren van sollicitatiegesprekken met kandidaten en deze vervolgens voor te stellen aan de opdrachtgever. Dit houd jij allemaal ondertussen netjes bij in het CRM systeem. Jij bent dus verantwoordelijk voor het gehele project van A tot Z! Hierbij krijg jij veel zelfstandigheid en ruimte om eigen initiatief te nemen. Met jouw commerciële en resultaat gedreven mentaliteit weet jij dus de juiste match te maken tussen kandidaat en opdrachtgever!

Functie eisen

 • HBO werk- en denkniveau
 • Eerder ervaring in de arbeidsbemiddeling is een sterke pré, maar kennis van en ervaring met verkoopprocessen volstaat ook
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je bent niet bang om de telefoon op te pakken
 • Je bent in bezit van een Rijbewijs B.

Aanbod

 • Salaris tussen de €2.200 en €3.000, inclusief bonusregeling
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Auto en telefoon van de zaak
 • Gezellige teamuitjes
 • Trainingen en ontwikkelingsmogelijkheden
 • (normaal gesproken) een bedrijfsrestaurant en vers fruit op kantoor.

Contact

Henke van Homoet +31(0)85-1054111

Minke van Dijk

Kan ik je helpen met deze vacature?

Wil je meer informatie over deze vacature en organisatie en/of solliciteren? Mail of bel ons even, dan vertellen we je graag meer!

Mail Telefoon