Commerciële stage IT - Leidschendam

Geplaatst op 2 Augustus

Commerciële stage IT - Leidschendam

Geplaatst op 2 Augustus

Ben jij de commerciële topper die bij het leukste recruitment bedrijf van Nederland stage komt lopen?

De organisatie

Timetohire is specialist in recruitment en in 2018 opgericht. Inmiddels zijn we een onmisbare speler in de markt, al zeggen we het zelf. Deze groei heeft ervoor gezorgd dat wij onder de Timetohire groep twee specialistische teams hebben opgericht. Timetohire Engineering en Timetohire IT, voor het label Timetohire IT zijn we op zoek naar een commerciële stagiair. Timetohire IT brengt IT talent samen met innovatieve werkgevers samen veranderen zij de toekomst. ‘Ambitie’ is ons favoriete woord en ook de reden dat we willen blijven leren, elkaar graag helpen en vooral onze klanten willen voorzien van de beste service. Wat maakt een recruitment specialist zo leuk om voor te werken? Al jouw collega’s houden van een praatje en zijn nieuwsgierig naar jou. Het is heel gezellig op kantoor, maar ondertussen wordt er ook hard gewerkt. De successen die behaald worden vieren we gezamenlijk en graag ook met jou! Ons kantoor is ruim en zit naast het grootste winkelcentrum van Europa. Wij zijn goed bereikbaar met zowel de auto als met het OV en we hebben voldoende parkeergelegenheid. We zijn ondertussen met 50 enthousiaste collega’s die allemaal klaar staan om jou te leren kennen en te helpen. auto als met OV en hebben voldoende parkeergelegenheid. We zijn ondertussen met 40 enthousiaste collega’s die allemaal klaar staan om jou te leren kennen en te helpen.

Wat ga je doen?

Even over jou…Ken je de termen ’Salestijger’ en ‘Salesheld’? Wij ook, en we vinden dat verschrikkelijk om te zeggen. Maar toch zoeken wij iemand die zich op commercieel vlak verder wil ontwikkelen en het team helpt naar grote hoogtes te stijgen. Sinds Timetohire IT actief is binnen de IT, is het belangrijk dat je hier vanuit je studie achtergrond of vanuit interessante bijbanen affiniteit mee hebt. Je kan je dan als geen ander snel het vakjargon eigen maken en voor je het weet, weten mensen niet meer waar je het over hebt op je verjaardagen bij vrienden thuis met al je nieuw geleerde IT termen. Gezien wij een ondernemende organisatie zijn mag jij al je goede ideeën en suggesties uit proberen om te kijken wat bijdraagt aan het commerciële succes van Timetohire IT. Verder vind je het niet erg om te bellen op kansen en weet je bij de mooiste bedrijven de vetste leads naar boven te krijgen.

Functie eisen

 • Hbo-studie commercieel of IT gerelateerd
 • Op zoek naar een (afstudeer)stage
 • Niet mensenschuw en steekt je handen graag uit je mouwen
 • Puike beheersing van de Nederlandse taal
 • Je mannetje kunnen staan en niet bang zijn om iedereen (ja, iedereen) op verantwoordelijkheid aan te spreken. Het zweet breekt je niet uit als je er aan denkt te moeten bellen maar dit geeft je juist een kick met energie.

Aanbod

 • Stagevergoeding
 • Fulltime/parttime stage of meewerkstage
 • Gezellige, hardwerkende collega’s
 • Goed bereikbaar kantoor in Leidschendam mét parkeergelegenheid voor fiets en auto
 • Een stagebegeleider uiteraard
 • Doorgroeimogelijkheden tijdens en eventueel na je stage
 • Onderdeel zijn van ons team, jij wordt onze collega
 • Wekelijkse teamuitjes, borrels, evenementen en een dagelijkse gezamenlijke lunch.

Contact

Is je interesse gewekt? Schroom niet om contact met ons op te nemen, we vertellen je graag meer! Solliciteer hieronder of via sebastiaan.vandenmeiracker@timetohire.nl. We hopen je snel te spreken.

Minke van Dijk

Kan ik je helpen met deze vacature?

Wil je meer informatie over deze vacature en organisatie en/of solliciteren? Mail of bel ons even, dan vertellen we je graag meer!

Mail Telefoon