Business Manager Public - Capelle aan den IJssel of Best

Geplaatst op 2 Juni

Business Manager Public - Capelle aan den IJssel of Best

Geplaatst op 2 Juni

Een relatief nieuwe markt aanvliegen met de ondersteuning van een gezonde organisatie met een ondernemend karakter? Denk jij voortdurend na over nieuwe manieren om je klantenbestand uit te breiden? Heb je daarnaast ruime ervaring binnen de arbeidsbemiddeling?Als dit je interesse heeft aangewakkerd, lees dan vooral verder!;

De organisatie

In samenwerking met de meest ambitieuze interim-bemiddelaar van Nederland zoeken wij een ervaren en daadkrachtige Business Manager Public die onder hun vlag gaat pionieren binnen de publieke sector!; De klant is specialist in het bemiddelen van interim-professionals in de bedrijfsvoering van organisaties. De specialisaties Finance, HR, ICT en Technology zijn de core business; precies de segmenten waar de komende jaren enorme veranderingen zullen gaan plaatsvinden.

Wat ga je doen?

Als Business Manager Public bouw je actief relaties voor de langere termijn met zowel opdrachtgevers als kandidaten. Je laat hen zien waar de organisatie voor staat. Je nodigt hen uit bij hun netwerkevents of neemt hen mee naar een wedstrijd van Excelsior.Het mooie aan deze functie is dat hij nog grotendeels vorm te geven is, een concreet uitgestippeld plan voor het veroveren van de publieke sector is er nog niet; aan de ene kant heel spannend en aan de andere kant geeft dit jouw alle mogelijkheden om dit op jouw manier te doen!;Gezien jij zelf weet wat je moet doen om het gewenste resultaat te behalen geniet je van de vrijheid die je krijgt om je tijd in te delen op de manier waarop jij dat het liefst ziet. Je bent veel bezig met netwerken, bewust en onbewust om ervoor te zorgen dat wanneer er aanvragen worden uitgezet, er als eerste bij jou wordt aangeklopt;) Door jouw bestaande en alsmaar groeiende netwerk vult je agenda zich eigenlijk vrij eenvoudig met afspraken met relevante contactpersonen, je bent dus veel op pad. Het is allemaal aan jou om te beslissen hoe je de afspraken invult en wanneer je dit doet.

Functie eisen

 • Jij houdt van netwerken en hebt een pragmatische instelling
 • Jij komt het beste tot je recht in een ondernemende en mensgerichte organisatie
 • Energie heb jij voor tien
 • Je hebt minimaal 4 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling, waarvan ervaring in de bemiddeling van interim professionals binnen ofwel Legal, HR, Finance of het ruimtelijk domein, en ervaring in het publieke domein
 • Je bent scherp en actiegericht
 • Jouw persoonlijke ambitie remt jouw realisme niet
 • Je volhardt en zet door. Je staat volledig achter de werkwijze, doelstellingen en de visie van het bedrijf. Je maakt je het DNA van de organisatie snel eigen.

Aanbod

 • Een keurig salaris tussen de €4.000,- en €5.000,- per maand
 • Een uitstekende bonusregeling die jouw prestaties rechtvaardigt
 • Mooie elektrische leaseauto
 • Een organisatie waar men het echt samen doet, tussen alle specialisaties wordt er hecht samengewerkt om de organisatie in de breedste zin van het woord nog meer op de kaart te zetten!
 • Onbeperkte vakantiedagen
 • Minstens 2 keer per jaar met heel de organisatie op pad!
 • Een organisatie waarin ondernemerschap gewaardeerd en gestimuleerd wordt.

Contact

Paco de Heij +31(0)638724110

Minke van Dijk

Kan ik je helpen met deze vacature?

Wil je meer informatie over deze vacature en organisatie en/of solliciteren? Mail of bel ons even, dan vertellen we je graag meer!

Mail Telefoon