Business Manager Financiële Detachering - Amsterdam

Geplaatst op 28 April

Business Manager Financiële Detachering - Amsterdam

Geplaatst op 28 April

Heb jij een sterk netwerk binnen de bancaire sector? Weet jij in de rol van Business Manager als geen ander hoe je nieuwe klanten aan jezelf bindt en hoe je bestaande relaties onderhoudt? Bekijk dan snel de rest van deze toffe vacature..

De organisatie

Onze opdrachtgever is een detacheringsbureau dat zich heeft gespecialiseerd in de financiële sector. Het bedrijf is opgericht door twee voormalig financieel adviseurs die gedurende hun loopbaan veel expertise hebben opgedaan binnen de financiële markten. Tijdens hun toenmalige dienstverband viel het hen op dat nieuwe collega’s vaak niet pasten bij de functie waarin zij geplaatst werden. Zij bezaten niet de benodigde skills, hadden geen relevante werkervaring en achtergrond en/of hadden geen connectie met het bedrijf zelf. Het resultaat was duidelijk zichtbaar: een constante hoge in- en uitstroom van medewerkers. Zij dachten: dit kan en móet anders! En met deze gedachte is deze organisatie ontstaan. In combinatie met deze expertise, kennis en ervaring is onze opdrachtgever gaan werven en plaatsen bij opdrachtgevers die het best bij de kandidaat past. Ze weten wat er speelt binnen de markt en wat hun opdrachtgevers nodig hebben. Dit heeft ervoor gezorgd dat ze binnen een korte periode een belangrijke partner zijn geworden voor meerdere financiële instellingen. Onze opdrachtgever wordt gekenmerkt door de volgende kernwaarden: ‘in-house expertise’, ‘learn & grow’, ‘stay connected’, ‘come as you are’ en ‘celebrate!’.

Wat ga je doen?

Tot de werkzaamheden van de Business Manager behoort in ieder geval het identificeren van relevante markt- en klantontwikkelingen en het inspelen op relevante markt- en klantontwikkelingen via nieuwe of bestaande proposities. Je zult nieuwe bedrijven of nieuwe contacten toevoegen aan het relatienetwerk, gestructureerd werken aan de ‘new business' doelstellingen en deze behalen. Daarnaast draag je zorg voor een grote klanttevredenheid bij bestaande relaties en realiseer je de afgesproken omzet en marges. Ook richt je je op het delen van de kennis van de markt via social media, presentaties bij klanten, beurzen, kennisbijeenkomsten en events voor klanten. Tot slot optimaliseer je en professionaliseer je het verdere salesproces van de Business Managers. Als Business Manager word je onderdeel van het MT!

Functie eisen

  • Je hebt een relevant netwerk binnen de bancaire sector
  • Je hebt minstens 3 jaar commerciële ervaring: sterke pré voor de arbeidsbemiddeling
  • Je bent communicatief vaardig en bedreven in de Nederlandse taal
  • Je wilt graag werken in een omgeving waar je alle vertrouwen krijgt!

Aanbod

  • Je krijgt een goed salaris van €4.000,- tot €4.500,- per maand o.b.v. ervaring
  • Hier bovenop krijg je een mooie bonus (10%) o.b.v. behaalde resultaten
  • Een leaseauto, laptop en telefoon: alles om je werk goed te kunnen doen
  • Een organisatie die werkt vanuit echte expertise en professionals zelf verder opleidt
  • Successen worden samen gevierd, buiten werk om organiseren ze borrels, netwerk-events en hebben ze een jaarafsluiting
  • Een plek in het MT!

Contact

Henke van Homoet | 06-46793381 | +31(0)85-1054111 | henke@timetohire.nl

Minke van Dijk

Kan ik je helpen met deze vacature?

Wil je meer informatie over deze vacature en organisatie en/of solliciteren? Mail of bel ons even, dan vertellen we je graag meer!

Mail Telefoon