Business Development Manager Finance & IT - Amsterdam

Geplaatst op 27 Oktober

Business Development Manager Finance & IT - Amsterdam

Geplaatst op 27 Oktober

Ben jij een Business Development Manager met leidinggevende ambities die onwijs sterk is in het verder op- en uitbouwen van een klantenportefeuille? Vind jij het daarnaast tof om een team aan te sturen? Heb je ervaring met detachering of contracts recruitment? Dan is dit wellicht de vacature voor jou, check hieronder meer..

De organisatie

Onze opdrachtgever is een Engelse recruitment agency met wereldwijd inmiddels bijna 500 medewerkers. Al bijna 20 jaar voeren ze een succesvol beleid op recruitment met een focus op Finance en IT. Het kantoor in Amsterdam (zo’n 80 gedreven collega’s) groeit inmiddels dermate hard dat ze naast werving & selectie en contracts recruitment ook een detacheringlabel heeft opgericht. Dit label is in korte tijd uitgegroeid tot één van de meest succesvolle onderdelen van de organisatie. Gezamenlijk bedienen zij de Nederlandse markt en lossen zij wervingsvraagstukken op. Qua cultuur en werksfeer kenmerkt de organisatie zich door een zeer professionele werkwijze, waarin wel altijd ruimte is voor gezelligheid en collega’s voelen zich dan ook eerder onderdeel van de familie. Meerdere keren per jaar zijn er uitjes waar alle collega’s bij betrokken worden.

Wat ga je doen?

In de rol van Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor het voortzetten van het succes van het huidige detacheringlabel. Het label wil de komende jaren hard groeien en daarom is er extra kracht nodig op het gebied van business development. Momenteel is er voor meerdere markten en posities een plek beschikbaar voor een Business Development Manager. Enerzijds kun je een bestaande markt onder je hoede nemen en deze verder op- en uitbouwen. Dit zijn de grootste klanten van dit label en het is cruciaal dat iemand deze accounts goed beheert. Aanvullend komen hier leidinggevende taken bij om je eigen team aan te sturen.Daarnaast is er ruimte voor iemand die graag een eigen markt volledig op wil zetten en uitbouwen. Uiteindelijk kan je in deze rol ook doorgroeien naar de kartrekker van een deze nieuwe markt, wat dit een rol met heel veel potentie maakt.

Functie eisen

  • Minimaal 4 jaar ervaring in een rol als Recruitment Consultant, Business Developer, Accountmanager of soortgelijk binnen de arbeidsbemiddeling
  • Ervaring met de bemiddeling van freelancers (contractors) of interim professionals (gedetacheerden)
  • Je werkt altijd voor de maximale resultaten: dus ook buiten kantoortijden kan een belletje tussendoor komen.

Aanbod

  • Een goed salaris van €85.000,- tot €95.000,- OTE
  • Een leaseauto
  • 20 tot 25 vakantiedagen
  • Laptop en telefoon
  • Vergoeding voor de sportschool
  • De kans om de meest succesvolle markt verder op- of uit te bouwen en hierbij een team aan te sturen!

Contact

Henke van Homoet +31(0)85-1054111

Minke van Dijk

Kan ik je helpen met deze vacature?

Wil je meer informatie over deze vacature en organisatie en/of solliciteren? Mail of bel ons even, dan vertellen we je graag meer!

Mail Telefoon