Accountmanager Detachering Finance & HR - Hoofddorp

Geplaatst op 7 December

Accountmanager Detachering Finance & HR - Hoofddorp

Geplaatst op 7 December

Heb jij je eerste stappen binnen de arbeidsbemiddeling al gezet en wil jij graag onderdeel zijn van een organisatie die echt kwalitatief maatwerk levert? Haal jij energie uit accountmanagement en business development en presteer jij het beste in een omgeving waar wordt gewerkt vanuit vertrouwen? Check dan snel deze vacature bij onze opdrachtgever in Hoofddorp!

De organisatie

Onze opdrachtgever is een gevestigde naam binnen de werving & selectie, interim bemiddeling en detachering en gevestigd in Hoofddorp, vlakbij Amsterdam. Zij leveren al 20 jaar maatwerk voor hun trouwe klantengroep en bemiddelen hiermee met name Finance, Secretarieel en HR-professionals van MBO tot WO-niveau. Inmiddels bestaat de organisatie uit 10 gedreven, ervaren en bovenal gezellige collega’s die dagelijks het beste uit hunzelf en elkaar halen. Het team bestaat uit een Office Manager, Accountmanagers, Recruiters, de Directie en een Peoplemanager. De dienstverlening die geleverd wordt draait eigenlijk om maar één ding: een zo hoog mogelijke kwaliteit!Qua cultuur wordt er intern informeel en volwassen met elkaar omgegaan. Het is een bedrijf zonder eilandjescultuur, waar veel met elkaar wordt samengewerkt. De organisatie is al jaren achtereen zeer succesvol en maakt zich nu klaar voor een extra investering in sterke groei. Door de goede naam in de markt komen er veel aanvragen binnen en om deze allemaal goed op te kunnen pakken wordt er nu een Accountmanager gezocht!

Wat ga je doen?

Als Accountmanager binnen deze organisatie ben jij verantwoordelijk voor de commerciële marktbewerking in de aan jou toegewezen regio. Dit houdt in dat je veel klantcontact zult hebben, met de klant in gesprek gaat over wervingsvraagstukken, hun adviseert en daarbij de dienstverlening verkoopt. Hierbij zal jij vooral focussen op functies binnen de Finance en HR afdelingen. Er is een groot bestaand klantennetwerk, maar er zijn ook nog genoeg bedrijven waar geen contact mee is geweest, waardoor je rol bestaat uit een combinatie van relatiebeheer, new business en business development. Hoe je dit aanvliegt is echter volledig aan jou! Binnen deze organisatie krijg jij de vrijheid om te ondernemen en jouw werkzaamheden op zo’n manier te verrichten waardoor jij de beste resultaten behaalt. Zo is er ook veel ruimte voor eigen initiatieven en kan jij ook verantwoordelijkheid nemen voor andere zaken, bijvoorbeeld evenementen. Hoewel iedere dag uiteraard anders is, bestaat een gemiddelde dag uit de volgende werkzaamheden: Je start op, thuis of op kantoor, waar jouw eigen voorkeur naar uitgaat. Je werkt (achterstallige) administratie en mails weg en pakt gelijk de binnengekomen leads op. Je legt nieuwe contacten met organisaties via mails, telefonische reach outs en fysieke klantbezoeken. Je onderhoudt contact met bestaande relaties door langs te gaan op locatie en door te bellen. Tussendoor schakel je met je collega Recruiter over een nieuwe aanvraag waar z.s.m. kandidaten voor moeten worden aangeleverd en tijdens dit gesprek merk je dat er nog wat essentiële informatie van de klant mist, waardoor je direct hierna weer met de klant aan de lijn hangt. Probleem opgelost, deal gemaakt en alle taken voor de dag afgerond, dus tijd om de laptop dicht te klappen.

Functie eisen

 • Jij beschikt over minimaal een afgerond HBO-diploma
 • Hebt minimaal 2 jaar ervaring met het verkopen van een dienstverlening
 • Sterke pré als dit ervaring binnen de arbeidsbemiddeling/recruitment is
 • Jij werkt gestructureerd en gedisciplineerd en kunt goed omgaan met vrijheid en vertrouwen
 • Beschikt over gogme en flair.

Aanbod

 • Een mooi salaris van €2.500,- tot €4.000,- op basis van ervaring
 • Een uitstekende bonuscomponent
 • Een lease-auto, telefoon en laptop om je werk goed te verrichten
 • Een groep gezellige, inhoudelijk sterke en menselijke collega’s die hun successen samen vieren
 • De ruimte om je eigen markt op te bouwen binnen een gevestigde naam
 • Veel ruimte voor eigen initiatieven en om door te ontwikkelen.

Contact

Henke van Homoet +31(0)85-1054111

Minke van Dijk

Kan ik je helpen met deze vacature?

Wil je meer informatie over deze vacature en organisatie en/of solliciteren? Mail of bel ons even, dan vertellen we je graag meer!

Mail Telefoon