Accountmanager - Amsterdam

Geplaatst op 15 April

Accountmanager - Amsterdam

Geplaatst op 15 April

Ben jij een geboren netwerker en thuis in de IT of Techniek markt? Wil jij een organisatie helpen zich verder te positioneren in de markt en werken vanuit veel vrijheid en verantwoordelijkheid? Lees dan verder!

De organisatie

De organisatie is opgericht in 2006 en is actief in de bemiddeling van IT en Techniek professionals. Sindsdien zijn zij flink gegroeid en zijn zij inmiddels uitgebreid over het hele land. Duurzaam werkgeluk staat bij hun hoog in het vaandel! De werknemers zijn gespecialiseerd in wat zij doen en hebben veel passie voor het vak. De organisatie hecht dus ook veel waarde aan de werknemers, en zorgt ervoor dat zij zich in de richting waarin zij willen kunnen blijven ontwikkelen door het verschaffen van trainingen, opleidingen en projecten. Je krijgt dus ook veel verantwoordelijkheid en vrijheid om je taken zo in te vullen als jij dat wil. De sfeer die er heerst is erg open, en jouw hardwerkende en ambitieuze collega’s staan altijd klaar om jou te helpen of een praatje te maken!

Wat ga je doen?

Als Accountmanager ben jij de belangrijkste sparringpartner voor jouw klanten. Dit kun jij doen binnen de IT of Techniek markt. Dagelijks houd jij je voornamelijk bezig met netwerken en focus jij op het opbouwen van nieuwe relaties met klanten en het uitbouwen van bestaande relaties. Jij zorgt dat de kwaliteit bij de klant gewaarborgd worden en bent verantwoordelijk voor het aansturen van enkele IT of Techniek consultants. Daarnaast stel jij een sales plan op en zorgt ervoor dat deze nageleefd wordt.Als Accountmanager ben jij altijd goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt en weet jij hier op het juiste moment op in te spelen. Door jouw werkzaamheden maak jij het mogelijk om de organisatie verder in de markt te positioneren!

Functie eisen

  • Afgeronde hbo-opleiding
  • 0-5 jaar ervaring in sales of binnen een commerciële omgeving
  • Je bent sociaal, communicatief vaardig en ondernemend
  • Jij bent gedreven en niet bang om hard te werken

Aanbod

  • Salaris tussen €2.200 en €3.750
  • Pensioenregeling
  • Korting op jouw zorgverzekering
  • Leaseauto, laptop en telefoon van de zaak
  • Thuiswerkvergoeding
  • Vrijheid en verantwoordelijkheid

Contact

Is je Interesse gewekt? Schroom niet om contact met ons op te nemen, we vertellen je graag meer! Solliciteer hieronder of via 06 365 43 025 sebastiaan.vandenmeiracker@timetohire.nl Ik hoop je snel te spreken!

Minke van Dijk

Kan ik je helpen met deze vacature?

Wil je meer informatie over deze vacature en organisatie en/of solliciteren? Mail of bel ons even, dan vertellen we je graag meer!

Mail Telefoon